Lumify

Lånebelopp
2000 - 20.000 kr
Löptid
1 mån - 1 år
Ränta
12.87% - 236.5%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Lumify

  • ✔️ Du måste vara minst 18 år gammal
  • ✔️ Ha ett svenskt personnummer och bankID
  • ✔️ Inneha svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer

Hos Lumify kan du låna upp till 20 000 kr direkt via datorn. Dessutom erbjuder Lumify direktutbetalningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vidare verifierar de din ansökan omgående, du måste dock fylla i uppgifter först. Du kan alltså ha en godkänd ansökan klar inom loppet av några minuter. Det innebär pengarna på kontot smidigt, digitalt och otroligt snabbt.

Ansök om lån hos Lumify

Lumify är en digital långivare som snabbt beviljar snabblån från 2000 kr men också upp till 20 000 kr. Ansökan om lån hos Lumify gör man direkt via deras hemsidan. Du börjar i sin tur din ansökan med att fylla hur mycket du vill låna. Minimum summa är 2000 kr och maximum summa är 20 000 kr. Sedan anger du även hur lång återbetalningstid du vill ha på ditt lån. Ju längre tid du väljer desto lägre blir summan varje månad. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att du betalar ränta på dina lånade pengar. Du ska således försöka betala tillbaka lånet så snart som möjligt.

När du kommit såhär långt är det dags att ange information om dig själv samt kontouppgifter. Du måste dock ha såväl svenskt mobiltelefonnummer som svenskt kontonummer för att kunna ansöka. När du fyllt i detta skicka du avslutningsvis in din ansökan med hjälp av bankID eller mobilt bankID.

Låna pengar utan UC

En stor fördel med att använda sig av Lumify är att du å ena sidan slipper en kreditupplysning hos UC. Lumify använder sig nämligen av Creditsafe istället. För många kreditupplysningen hos UC kan leda till minskad kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet kommer dina chanser till att få ett beviljat lån i framtiden därav att minska. Du ska således alltid försöka undvika lån med UC om du kan.

Räntor och avgifter hos Lumify

Som många vet så har snabblån generellt sett högre räntor än till exempel privatlån. Däremot anser vi att Lumify är väldigt generösa med sina räntor för att vara just ett snabblån. Deras nominella ränta sträcker sig från 2.99% upp till 34.36%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 2.95% upp till 29.9%. Det vi även gillar med dem är att de inte har några former av dolda avgifter. De har varken några uppläggningsavgifter eller administrationsavgifter. Därför är de en av våra favoriter när det kommer till snabblån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av lånet kan i de flesta fall ske omedelbart efter det att du har fått din ansökan beviljad. Det enda du i sin tur måste göra är att skriva under skuldebrevet. Sedan flyttar de således direkt över pengarna. Det tar vanligtvis runt 15 minuter, och finns tillgängligt även till alla de stora bankerna i Sverige. Däribland hittar du banker som exempelvis Handelsbanken och Swedbank.

För att komma i kontakt med Lumify kan du besöka deras hemsida (www.lumify.se). Du kan även ringa alternativt skicka e-post mellan klockan 09:00 – 17:00 måndag till fredag.

 

Lumify

 

Vårt omdöme om Lumify

Lumify är framförallt en tjänst för dig som behöver pengar snabbt. Du kan få in pengarna på kontot inom bara någon från det att du lämnat in din ansökan. Kraven för att få ett lån beviljat är dessutom relativt låga. Nackdelen med att låna pengar hos Lumify är att det dock är en högkostnadskredit. Det tillkommer också såväl en uppläggningsavgift på 495 kr som en hög ränta på lånade pengar. Vi rekommenderar således bara att du tar ett lån hos Lumify om du är i akut behov.

Fördelar

  • ✅ Utbetalning på bara 15 minuter
  • ✅ Ingen kreditupplysning hos UC
  • ✅ Helt digital ansökningsprocess

Nackdelar

  • ❌ Dyr uppläggningsavgift
  • ❌ Hög ränta på lånade pengar

Vanliga frågor om Lumify

Kan man ansöka om ett lån utan UC hos Lumify?
Vilka öppettider har deras kundtjänst?
Går det att ansöka om lån med betalningsanmärkningar hos Lumify?
Vad har de fått för omdöme?