2000 - 20.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 1 år
Löptid
12.87% - 236.5%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
685 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 13,66%, 2 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 215 kr per månad, totalt: 2 575 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Luma Finans AB
Hemsida
Telefon
Adress
Hammarby Allé 93
120 63 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Hos Lumify kan du låna upp till 20 000 kr direkt via datorn. Dessutom erbjuder Lumify direktutbetalningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vidare verifierar de din ansökan omgående, du måste dock fylla i uppgifter först. Du kan alltså ha en godkänd ansökan klar inom loppet av några minuter. Det innebär pengarna på kontot smidigt, digitalt och otroligt snabbt.

Ansök om lån hos Lumify

Lumify är en digital långivare som snabbt beviljar snabblån från 2000 kr men också upp till 20 000 kr. Ansökan om lån hos Lumify gör man direkt via deras hemsidan. Du börjar i sin tur din ansökan med att fylla hur mycket du vill låna. Minimum summa är 2000 kr och maximum summa är 20 000 kr. Sedan anger du även hur lång återbetalningstid du vill ha på ditt lån. Ju längre tid du väljer desto lägre blir summan varje månad. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att du betalar ränta på dina lånade pengar. Du ska således försöka betala tillbaka lånet så snart som möjligt.

Låna pengar utan UC

En stor fördel med att använda sig av Lumify är att du å ena sidan slipper en kreditupplysning hos UC. Lumify använder sig nämligen av Creditsafe istället. För många kreditupplysningen hos UC kan leda till minskad kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet kommer dina chanser till att få ett beviljat lån i framtiden därav att minska. Du ska således alltid försöka undvika lån med UC om du kan.

Räntor och avgifter hos Lumify

Som många vet så har snabblån generellt sett högre räntor än till exempel privatlån. Däremot anser vi att Lumify är väldigt generösa med sina räntor för att vara just ett snabblån. Deras nominella ränta sträcker sig från 2.99% upp till 34.36%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 2.95% upp till 29.9%. Det vi även gillar med dem är att de inte har några former av dolda avgifter. De har varken några uppläggningsavgifter eller administrationsavgifter. Därför är de en av våra favoriter när det kommer till snabblån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av lånet kan i de flesta fall ske omedelbart efter det att du har fått din ansökan beviljad. Det enda du i sin tur måste göra är att skriva under skuldebrevet. Sedan flyttar de således direkt över pengarna. Det tar vanligtvis runt 15 minuter, och finns tillgängligt även till alla de stora bankerna i Sverige. Däribland hittar du banker som exempelvis Handelsbanken och Swedbank.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Lumify

Recensera Lumify

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Lumify

Lumify