Likvidum

Lånebelopp
10.000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
2.95% - 18.95%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
1 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Likvidum

  • ✔️ Minst 18 år gammal
  • ✔️ En inkomst på minst 120 000 kr om året
  • ✔️ Bosatt i Sverige
  • ✔️ Skuldfri hos kronofogden senaste 6 månaderna

Likvidum är låneförmedlaren för dig som vill jämföra privatlån och långivare helt gratis. Tjänsten är dessutom inte bindande. Genom att jämföra lån ser du därför till att du får så bra villkor som möjligt. Långivare skiljer sig mycket åt vad gäller återbetalningskrav och lånevillkor. Den slutliga kostnaden kan skilja sig mycket beroende på vilken bank eller långivare du väljer. Det är således bra att alltid jämföra lånen. Om du använder Likvidum för att jämföra dina lån får du dessutom bara en registrering hos UC. Du kan låna upp till 600 000 kr och hela processen är digital tack vare signering med bankID.

Jämför privatlån hos Likvidum

Att jämföra privatlån hos Likvidum är helt gratis men även heller inte bindande. Du kan således ta reda på vilka villkor du skulle få. Om du inte är nöjd kan du därav välja att avstå från att låna pengar. För att jämföra lån går du till Likvidums hemsida. Där anger du i sin tur hur mycket pengar du skulle vilja låna och hur lång återbetalningstid du vill ha. Du kan även se ungefär hur mycket du kommer bli tvungen att betala tillbaka varje månad. Därefter anger du bland annat ditt namn och personnummer. Därefter signerar du ansökan med BankID. Det är allt som de kräver för en komplett ansökan. Likvidum kommer att gör en kreditupplysning och sedan återkomma med olika låneerbjudanden från olika långivare.

Samla dina lån

Om du har flera mindre lån, som exempelvis sms lån och snabblån, kan det vara smart att samla lånen. Genom att samla dina lån får du således bättre överblick över din ekonomi. Dessutom kan du faktiskt få lägre ränta. Eftersom ett samlingslån är ett större lån kan du troligtvis även få bättre räntevillkor. Sms lån och snabblån är nämligen vanligtvis väldigt dyra. För att samla dina lån räknar du däremot ihop den totala skulden som du har. Likvidum ger dig därför olika låneerbjudanden och du kan direkt se om det skulle löna sig att samla lånen. Om du hittar ett billigare alternativ accepterar du i sin tur det lånet. Då använder du pengarna för att betala av de mindre lånen du har sedan gammalt.

Ansök om att låna till bil

Det som är till fördel är att Likvidum erbjuder dig att låna pengar till bil. Det är många idag som har svårt att betala en bil på direkten. Därför kan ett lån vara förmånligt då du får en stadig avbetalningsplan. Vanligtvis behöver du betala en form av kontantinsats vid vanlig bilfinansiering. Det behöver du inte om du tar ett billån!

Utbetalning, kundservice och öppettider

Vad gäller utbetalningen av lånet. Då tar det olika lång tid beroende på vilken långivare som du väljer att använda dig av. Vissa långivare är väldigt snabba och du kan också få in pengarna på kontot redan samma dag. Skulle du ha några frågor erbjuder Likvidum såväl rådgivning som kundtjänst. Nu når i sin tur dem på telefonnummer 08 – 121 314 71. Är du ute efter mer information kan du gå in på deras hemsida (www.likvidum.se).

 

Likvidum

 

Vårt omdöme om Likvidum

Likvidum är en enkel och smidig sajt för dig som vill jämföra olika lån. Deras tjänster passar bra för dig som vill samla dina lån. Det gäller också dig som vill hitta bra alternativ för ett nytt lån. En stor fördel vi ser är att de endast tar en UC som alla långivare därav använder. Nackdelen är att det inte finns särskilt mycket information på deras hemsida.

Fördelar

  • ✅ Bara en UC
  • ✅ Enkelt och helt digitalt
  • ✅ I vissa fall utbetalning redan samma dag
  • ✅ Rådgivning och kundtjänst finns att tillgå

Nackdelar

  • ❌ Ingen information om de olika långivarna som jämförs

Vanliga frågor om Likvidum

Vad har Likvidum fått för omdöme?
Kan jag ansöka med betalningsanmärkning?
Hur kommer jag i kontakt med Likvidum?
Kräver de att jag klarar en kreditupplysning hos UC?