10.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
2.95% - 29.95%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 851 kr per månad, totalt: 10 207 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
LetaLån AB
Hemsida
Telefon
Adress
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm - Sverige
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 20:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

LetaLån är en låneförmedlare som hjälper dig hitta det bästa privatlånet. Hos LetaLån kan du jämföra men också ansöka om lån på upp till och med 500 000 kr. Tjänsten är dessutom helt gratis och bindning-fri. Till skillnad ifrån många andra digitala långivare kan du i sin tur få lägre ränta med LetaLån. Vilket såklart är en stor fördel när man ska låna pengar. Över 35 olika långivare ingår i jämförelsen och du får bara en kreditupplysning hos UC. Med andra ord är LetaLån är både billigt, smart och smidigt alternativ för den som behöver ett privatlån.

Jämför privatlån hos LetaLån

Hos LetaLån kan du jämföra olika privatlån innan du förbinder dig till något. På så vis får du på ett enkelt sätt det bästa lånet. För att göra en ansökan börjar du å ena sidan med att besöka LetaLåns hemsida. Ansökan tar dig inte mer än 2 minuter att fylla i. Du anger önskade lånesumma, återbetalningstid samt personnummer. I det andra steget lämnar du ytterligare lite information. Därefter signerar du din ansökan direkt på hemsidan med hjälp av bankID. Sedan behöver du inte göra något mer. LetaLån kommer att göra en (1) kreditupplysning hos UC och därefter skicka din ansökan till alla 35 långivarna. Vissa av dessa kommer ge dig svar redan inom 1 minut. LetaLån rekommenderar emellertid att du vänta minst 24 timmar så att flera olika långivare hinner återkomma med låneerbjudanden. Det är nämligen först efter ett dygn din ansökan är färdigbehandlad.

Samla dina lån

Har du flera olika smålån, som exempelvis sms lån eller telefonlån? Då rekommenderar vi att du samlar dina lån. Att samla sina lån innebär att man genom att slå ihop den totala summan av lånet. Därför kan du få bättre villkor och priser. Högre summan innebär nämligen vanligtvis lägre ränta. En annan fördel med att samla lånen är att du således får betydligt bättre översikt över din ekonomi och dina utgifter. Om du funderar på att samla dina lån kan det vara smart att göra en jämförelse på LetaLån. Innan du väljer långivare. Du kan du nämligen enkelt få reda på om ett samlingslån faktiskt skulle löna sig.

Ränta & avgifter

Eftersom LetaLån är en låneförmedlare då sätter inte de själva räntorna. Däremot så är räntorna som deras långivare erbjuder väldigt förmånliga jämfört med deras konkurrenter. Deras nominella ränta sträcker sig från 2.95% upp till 29.95. Det gäller även deras effektiva ränta. De har heller inte några dolda avgifter, vilket vi helt klart ser som en stor fördel. Därför är LetaLån en väldigt bra låneförmedlare som vi på Hittadittlån verkligen rekommenderar.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När du väl valt vilket lån du vill ha måste du givetvis skriva under skuldebrevet innan de betalar ut. Beroende på vilken bank du väljer går du tillväga på lite olika sätt. Antingen skickar banken ut brevet till dig via vanlig post. Eller så måste du besöka ett bankkontor för att skriva under skuldebrevet. Ett tredje alternativ är att du får skuldebrevet digitalt men även skriver under med bankID. Det sista av de tre alternativen går snabbast och du kommer då få in utbetalning relativt fort. Vill du ha mer information så kan du besöka deras hemsida (www.letalan.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av LetaLån

Recensera LetaLån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera LetaLån

LetaLån

Låneansökan hos LetaLån

Vi har avslutat vårt samarbete med LetaLån och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar LetaLån

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta