L’Easy

Lånebelopp
10.000 - 50.000 kr
Löptid
1 - 6 år
Ränta
9.84% - 29.99%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos L’Easy

  • ✔️ Du är över 20 år
  • ✔️ Minst 200 000 kr i årsinkomst
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar

Hos L’Easy kan du låna från 10 000 kr upp till och med 50 000 kr. Det fina med L’Easy är att du i sin tur inte behöver ange vad du ska använda dina lånade pengar till. Exempelvis kan du köpa en ny mobiltelefon eller renovera bilen. Det är helt upp till dig! När du ansöker om ditt lån anger du dels hur mycket du vill låna. Det gäller även under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Således kan du själv styra vad kostnaden för lånet blir varje månad.

Låna pengar hos L’Easy

Att låna pengar hos L’Easy är enkelt. Du ansöker därav om lånet direkt på deras hemsida. Till att börja med anger du summan som du vill låna samt återbetalningstiden. Du kan låna allt från 10 000 kr men också upp till 50 000 kr. Återbetalningstiden är från 12 månader men också upp till 84 månader. Efter att du har fyllt i båda fälten kommer du därav få en uppskattning av vad det kommer kosta. Du måste du även fylla i lite kort information om dig själv. Du måste bland annat fylla i personnummer men även kontonummer, sedan signerar du via BankID.

Flexibelt privatlån upp till 50 000 kr

Den stora fördelen med deras privatlån är att du å ena sidan inte behöver ange vad du ska använda ditt lån till. Många långivare kräver bland annat information om lånet. Billån men också bostadslån är specifika. När du tar såna typer av lån kan du inte använda det till vad som helst. Med L’Easy har du full kontroll och frihet över ditt eget lån. Det finns många fall där man således kan behöva ett litet tillskott till kassan. Det vill säga, bilen kanske går sönder, eller mobiltelefonen faller i backen och du saknar försäkring. Då är ett privatlån som detta perfekt.

Få betalningsfria månader hos L’Easy

Det som är till stor fördel med att låna hos L’Easy är att om du har skött dina inbetalningar så belönar de dig. Belöningen är i sin tur att du får två (2) betalningsfria månader vilket är väldigt förmånligt enligt oss. Som sagt, se till att sköta dig och betala in i tid så blir du därav belönad.

Utbetalning, kundservice och öppettider

De kommer betala ut dina pengar inom 24 timmar efter din ansökan är godkänd. Utöver räntan tillkommer även en administrativ kostnad. Den varierar beroende på återbetalningsmetod. Om du väljer autogiro betalar du 19 kr i månaden, annars är kostnaden 39 kr i månaden.

L’Easy är del av Thorn PrivatFinans. Således har inte L’Easy någon egen kundtjänst. Du kan emellertid komma i kontakt med Thorn PrivatFinans på telefonnummer 020 – 24 24 24. Ifall du behöver mer information kan du gå in på L’easy’s hemsida (www.cashloan.leasy.se)

 

L’Easy

 

Vårt omdöme om L’Easy

L’Easy är relativt enkelt och att använda. Kraven och villkoren är tydliga. Det finns emellertid mycket lite information på deras hemsida. För den som vill ha råd och stöd genom sin ansökan passar inte L’Easy som långivare. Då är det bättre att vända sig direkt till Thorn PrivatFinans som också beviljar lån direkt.

Fördelar

  • ✅ Låna upp till 50 000 kr
  • ✅ Enkel och digital ansökningsprocess

Nackdelar

  • ❌ Ingen egen kundtjänst och mycket begränsad information på hemsidan
  • ❌ UC registreras

Vanliga frågor om L’Easy

Hur mycket kan jag låna hos L'Easy?
Hur snabb utbetalning har de?
Vad har de fått för betyg?
Hur kommer jag i kontakt med dem?