Låntagarnas

Lånebelopp
10.000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
2.95% - 14.95%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Beror på bank
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Låntagarnas

  • ✔️ Minst 120 000 kr i årsinkomst
  • ✔️ Måste vara minst 18 år gammal
  • ✔️ Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • ✔️ Inga skulder hos Kronofogden

Låntagarnas är en schysst låneförmedlare samtidigt som de är utan vinstsyfte. De erbjuder lån mellan 10 000 – 600 000 kr men också med väldigt förmånliga räntor utan några avgifter utöver rätan. Låntagarnas har 11 anslutna banker som har möjlighet att erbjuda dig ett lån. Det som vi verkligen gillar hos dem är att de erbjuder dig rådgivning. Det är bra ifall du har några frågor kring ditt lån.

Privatlån hos Låntagarnas

Låntagarnas erbjuder som tidigare nämnt privatlån mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr. Att ansöka hos Låntagarnas är inga konstigheter. Det du gör är att du väljer belopp samt löptid. Då får du reda på hur mycket det kommer kosta dig samt hur många avbetalningstillfällen du får. Ett privatlån är till fördel till dig ifall du till exempel behöver låna till att renovera ditt hus. Därför tycker vi deras lånebelopp är väldigt bra anpassade för det syftet.

Samla dina lån med Låntagarnas

En stor del av deras affärsidé är att de i sin tur vill hjälpa dig att samla dina lån. Det innebär att du samlar dina smålån samt krediter och gör det således till ett enda större lån. Fördelen med det är att du får bättre koll på din ekonomi. Men också att du i längden kan sänka dina månadskostnader. Ifall du har flertal smålån rekommenderar vi starkt Låntagarnas.

Ansök om ett lån till bil

Låntagarnas erbjuder dig dessutom att låna pengar till en bil. Att låna pengar till bil är inget konstigt och det är å andra sidan många som gör det under sin livstid. Många gånger kan bilar vara väldigt dyra och det kan bli svårt att spara ihop till det beloppet. Därför kan man låna till en bil för att man ska kunna dela upp betalningarna. Eftersom att de har så pass schyssta räntor är billån hos dem något vi kan rekommendera.

Räntor & avgifter

Det vi just gillar med Låntagarnas är deras schyssta räntor. De erbjuder dock inte egna räntor, utan förmedlar andras. De nominella räntorna är mellan 2.95% upp till 14.95%. Däremot är den effektiva räntan mellan 2.99% upp till 16.02%. Det kan dock tillkomma diverse avgifter beroende på vilken långivare du väljer att låna av.

Öppettider, kundservice och utbetalning

Låntagarnas har öppet mellan 10.00 – 17.00 varje vardag och hjälper dig gärna. Du kontaktar dem antingen via mail ([email protected]) eller telefon (0346-203 00). Är du ute efter mer information så kan du gå in på deras hemsida (www.lantagarnas.se)

När det kommer till utbetalningarna så kan det variera väldigt mycket. Det beror på att de har flertal långivare anslutna till dem och de alla har olika utbetalningstider. Därför kan det vara svårt att veta exakt hur lång tid det tar innan dina pengar är på kontot.

 

Låntagarnas

Vårt omdöme om Låntagarnas

Något som vi å ena sidan värderar väldigt högt hos en långivare eller låneförmedlare är faktumet att de erbjuder väldigt förmånligare räntor. Det är något som de verkligen står för. Låntagarnas kan vara förmånligt att ansöka hos ifall du är ute efter ett större privatlån under en längre period. Det kan vara ifall du är ute efter att låna pengar till en bil eller en renovering. Framförallt ifall du är ute efter att samla dina lån. Faktumet att de inte tillåter dig att ha betalningsanmärkningar gör att vi inte ger dem full pott. 

Fördelar

  • ✅ Förmånliga räntor
  • ✅ Oberoende låneförmedlare
  • ✅ De har inte vinstsyfte

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysning via UC
  • ❌ Endast 11 anslutna banker

Vanliga frågor om Låntagarnas

Var sker Låntagarnas kreditupplysning?
Tillåter de betalningsanmärkningar?
Vad för löptider har deras lån?
Hur många banker samarbetar Låntagarnas med?