5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 -15 år
Löptid
2.95% - 43.98%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Exempel: Effektiv ränta 5.01 %, 100 000, över 18 år. Kostnaden är 698 kr per månad, totalt: 150 692 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Advisa AB
Telefon
Adress
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 20:30
Lördag - Söndag: 14:00 - 18:00

Lånemarknad är ett enkelt men också smidigt sätt för dig att jämföra dina privatlån. Dessutom är tjänsten snabb att använda. Vidare kan du låna upp till 600 00 kr med bara en UC. Att jämföra lån hos Lånemarknad är helt gratis vilket därav är en stor fördel. Sammanfattningsvis kan du alltså jämföra lån hos denna låneförmedlare, med bara en UC helt utan kostnad, läs nedan för vårt omdöme.

Privatlån hos Lånemarknad

När det sedan kommer till själva ansökan är det enkelt. Först går du till Lånemarknads hemsida. Sedan fyller du i hur mycket du vill låna samt under hur många år du vill betala tillbaka. Du kan låna upp till 600 000 kr i form av privatlån och låneperioder är så småningom  1–15 år. Därefter kommer Lånemarknad att räkna ut ungefär hur stor din återbetalning kommer bli per månad. Avslutningsvis anger du kortfattad information om dig själv. Du signerar sedan smidigt din ansökan och den är klar. Allt sker direkt på datorn eller mobiltelefonen och tar därför bara ett par minuter.

Samla dina lån hos Lånemarknad

Lånemarknad är perfekt för dig som vill samla dina lån. Det finns många fördelar med samlingslån. Målet med att samla dina lån är således att få lägre ränta. Det kommer i sin tur att leda till att du får mer pengar över till annat. Dessutom kan du förhoppningsvis betala tillbaka ditt lån snabbare. På samma sätt som med andra lån hos Lånemarknad är det helt gratis att ansöka om ett samlingslån. Det finns därmed all anledning att göra en jämförelse. Samlingslån ger dig även en bättre överblick över din ekonomi. Risken för att missa en återbetalning blir därmed betydligt mindre med ett samlingslån.

Vilka banker samarbetar de med?

Eftersom Lånemarknad är en låneförmedlare så ger de inte ut lån direkt till dig. De ställer upp låneförslag från andra banker. Bankerna som de samarbetar med är bland annat Svea Ekonomi, ICA-banken, Instabanken, Lendify, IKANO Bank med fler. I dagsläget samarbetar de med 39 st långivare. Du bör alltid hålla dig uppdaterad för att se ifall de får fler partners!

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av ditt lån sker vanligtvis mellan 3–5 arbetsdagar efter att du slutligen skrivit under ditt låneavtal. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att svaren som du får ifrån bankerna bara är låneerbjudanden. Därför måste du själv välja det lån du vill ha innan det blir accepterat. Givetvis går det bra att kontakta Lånemarknad om du har frågor. Du kan exempelvis lämna ett meddelande på deras hemsida (www.lanemarknad.se). Det går även bra att ringa till deras kundtjänst. Telefontiden är måndag – torsdag 9.00 – 20.30 och fredagar 9.00 – 17.00. De har även helgöppet mellan 14.00 – 18.00.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Lånemarknad

Recensera Lånemarknad

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Lånemarknad

Lånemarknad

Låneansökan hos Lånemarknad

Vi har avslutat vårt samarbete med Lånemarknad och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Lånemarknad

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta