Lånemarknad

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 -15 år
Ränta
2.95% - 43.98%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
3 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Lånemarknad

  • ✔️ Åldersgräns på 18 år
  • ✔️ Du klarar en kreditupplysning via UC
  • ✔️ Måste ha en inkomst på minst 10 000 kr / månaden från jobb eller pension
  • ✔️ Får inte ha skulder hos Kronofogden

Lånemarknad är ett enkelt men också smidigt sätt för dig att jämföra dina privatlån. Dessutom är tjänsten snabb att använda. Vidare kan du låna upp till 600 00 kr med bara en UC. Att jämföra lån hos Lånemarknad är helt gratis vilket därav är en stor fördel. Sammanfattningsvis kan du alltså jämföra lån hos denna låneförmedlare, med bara en UC helt utan kostnad, läs nedan för vårt omdöme.

Privatlån hos Lånemarknad

När det sedan kommer till själva ansökan är det enkelt. Först går du till Lånemarknads hemsida. Sedan fyller du i hur mycket du vill låna samt under hur många år du vill betala tillbaka. Du kan låna upp till 600 000 kr i form av privatlån och låneperioder är så småningom  1–15 år. Därefter kommer Lånemarknad att räkna ut ungefär hur stor din återbetalning kommer bli per månad. Avslutningsvis anger du kortfattad information om dig själv. Du signerar sedan smidigt din ansökan och den är klar. Allt sker direkt på datorn eller mobiltelefonen och tar därför bara ett par minuter.

Vissa banker kommer omedelbart därefter att ge dig svar på din ansökan. Andra banker tar längre tid. Du kan emellertid räkna med att få svar på din ansökan inom 24 timmar. En stor fördel med att jämföra lån hos Lånemarknad är att jämförelse är helt gratis. Dessutom är din jämförelse inte bindande och det är helt utan avgifter. Du behöver således inte ta något lån alls om du inte hittar ett lån som passar dig.

Samla dina lån hos Lånemarknad

Lånemarknad är perfekt för dig som vill samla dina lån. Det finns många fördelar med samlingslån. Målet med att samla dina lån är således att få lägre ränta. Det kommer i sin tur att leda till att du får mer pengar över till annat. Dessutom kan du förhoppningsvis betala tillbaka ditt lån snabbare. På samma sätt som med andra lån hos Lånemarknad är det helt gratis att ansöka om ett samlingslån. Det finns därmed all anledning att göra en jämförelse. Samlingslån ger dig även en bättre överblick över din ekonomi. Risken för att missa en återbetalning blir därmed betydligt mindre med ett samlingslån.

Vilka banker samarbetar de med?

Eftersom Lånemarknad är en låneförmedlare så ger de inte ut lån direkt till dig. De ställer upp låneförslag från andra banker. Bankerna som de samarbetar med är bland annat Svea Ekonomi, ICA-banken, Instabanken, Lendify, IKANO Bank med fler. I dagsläget samarbetar de med 39 st långivare. Du bör alltid hålla dig uppdaterad för att se ifall de får fler partners!

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av ditt lån sker vanligtvis mellan 3–5 arbetsdagar efter att du slutligen skrivit under ditt låneavtal. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att svaren som du får ifrån bankerna bara är låneerbjudanden. Därför måste du själv välja det lån du vill ha innan det blir accepterat. Givetvis går det bra att kontakta Lånemarknad om du har frågor. Du kan exempelvis lämna ett meddelande på deras hemsida (www.lanemarknad.se). Det går även bra att ringa till deras kundtjänst. Telefontiden är måndag – torsdag 9.00 – 20.30 och fredagar 9.00 – 17.00. De har även helgöppet mellan 14.00 – 18.00.

 

Lånemarknad

 

Vårt omdöme om Lånemarknad

Sammanfattningsvis är Lånemarknad ett bra alternativ för dig som vill jämföra olika lån helt gratis. En stor fördel är att deras kundtjänst finns tillgänglig på telefon även på helger. Du kan alltså få hjälp alla dagar i veckan. Ytterligare en fördel är att du kan få svar på din ansökan inom ett par minuter. Avslutningsvis är Lånemarknad ett smidigt och gratis sätt att jämföra lån via dator och mobiltelefon.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor
  • ✅ Enkel och smidig låneprocess

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysning via UC

Vanliga frågor om Lånemarknad

Är Lånemarknad en låneförmedlare eller en långivare?
Var sker Lånemarknad's kreditupplysning?
Är det okej att ansöka med betalningsanmärkning?
Hur långa utbetalningstider har de?