1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 1 år
Löptid
39.8% - 84.23%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
280 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 47,21%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 133 kr per månad, totalt: 1 595 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
GF Money Consumer Finance
Telefon
Adress
Östra ågatan 31
753 22 Uppsala
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

Kundfinans är en snabblån-givare som har varit i branschen sedan 2008. De erbjuder bland annat snabblån i form kontokrediter. Det innebär i sin tur att du ökar gränsan på hur mycket du kan handla för. Direkta betalningar är något som de erbjuder vilket således anser är fördelaktigt.

Kontokredit med Creditsafe hos Kundfinans

På Kundfinans hemsida kan du enkelt ansöka om deras smidiga kontokredit. Kontokredit är även ett attraktivt alternativ gentemot traditionella sms lån. Deras hemsida är enkel att navigera. Du kan även fylla i ditt lånebelopp mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Därefter ser du enkelt din månadskostnad. Efter skriver du in dina kontaktuppgifter, personuppgifter men också övrig information. Du får även svar direkt efter du har verifierat med BankID. De gör ej en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). De använder de sig av Creditsafe vilket också är en fördel för dig som låntagare. Därefter om lånet är beviljat är pengarna inne på ditt konto snabbt.

Snabbt svar och utbetalning

Svaret får du direkt efter din ansökan och pengarna dyker upp på ditt konto direkt därefter. Det gäller endast om du är kund hos exempelvis Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank. Om du däremot har ett konto på en annan bank kan det ta upp till en bankdag. Deras utbetalningar sker dessutom endast under kontorets öppettider.

Räntor & avgifter hos Kundfinans

Det vi gillar med kundfinans är deras relativt förmånliga räntor. De erbjuder dig en fast årsränta på 39.8%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 53.12% upp till 84.23%. Dock så tillkommer det en uppläggningsavgift på 280 kr och en aviavgift på 45 kr. Hade det inte varit för att det tillkommer extra avgifter, då hade de fått fullt betyg.

Öppettider och kundservice

De support har öppet alla vardagar mellan 08:00 till 18:00 däremot har de stängt på lördagar och söndagar. Du kan nå deras kundservice via telefon, e-post eller deras smidiga chatt på deras hemsida (www.kundfinans.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Kundfinans

Recensera Kundfinans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Kundfinans

Kundfinans

Låneansökan hos Kundfinans

Vi har avslutat vårt samarbete med Kundfinans och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Kundfinans

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta