Kundfinans

Lånebelopp
1000 - 30.000 kr
Löptid
30 dagar - 1 år
Ränta
39.8% - 84.23%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Kundfinans

  • ✔️ Åldersgräns på 18 år
  • ✔️ Du får ej ha betalningsanmärkningar
  • ✔️ Krav på svenskt medborgarskap senaste fem åren
  • ✔️ Ej tillåtet att ha ärenden hos Kronofogden
  • ✔️ Inkomstkrav på 100 000 kr per år (en taxerad inkomst senaste två åren)

Kundfinans är en snabblån-givare som har varit i branschen sedan 2008. De erbjuder bland annat snabblån i form kontokrediter. Det innebär i sin tur att du ökar gränsan på hur mycket du kan handla för. Direkta betalningar är något som de erbjuder vilket således anser är fördelaktigt.

Kontokredit med Creditsafe hos Kundfinans

På Kundfinans hemsida kan du enkelt ansöka om deras smidiga kontokredit. Kontokredit är även ett attraktivt alternativ gentemot traditionella sms lån. Deras hemsida är enkel att navigera. Du kan även fylla i ditt lånebelopp mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Därefter ser du enkelt din månadskostnad. Efter skriver du in dina kontaktuppgifter, personuppgifter men också övrig information. Du får även svar direkt efter du har verifierat med BankID. De gör ej en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). De använder de sig av Creditsafe vilket också är en fördel för dig som låntagare. Därefter om lånet är beviljat är pengarna inne på ditt konto snabbt.

Snabbt svar och utbetalning

Svaret får du direkt efter din ansökan och pengarna dyker upp på ditt konto direkt därefter. Det gäller endast om du är kund hos exempelvis Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank. Om du däremot har ett konto på en annan bank kan det ta upp till en bankdag. Deras utbetalningar sker dessutom endast under kontorets öppettider.

Räntor & avgifter hos Kundfinans

Det vi gillar med kundfinans är deras relativt förmånliga räntor. De erbjuder dig en fast årsränta på 39.8%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 53.12% upp till 84.23%. Dock så tillkommer det en uppläggningsavgift på 280 kr och en aviavgift på 45 kr. Hade det inte varit för att det tillkommer extra avgifter, då hade de fått fullt betyg.

Öppettider och kundservice

De support har öppet alla vardagar mellan 08:00 till 18:00 däremot har de stängt på lördagar och söndagar. Du kan nå deras kundservice via telefon, e-post eller deras smidiga chatt på deras hemsida (www.kundfinans.se).

 

Kundfinans

 

Vårt omdöme om Kundfinans

Eftersom Kundfinans inte gör kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) är det anonymt och syns ej i UC:s register. Dessutom är Kundfinans en välkänd aktör på marknaden. Vi absolut kan rekommendera om du har ett behov av ett anonymt snabblån. Se däremot till att du kan betala tillbaka innan du väljer att låna.

Fördelar

  • ✅ Du får besked direkt efter din låneansökan
  • ✅ Ingen kontroll hos Upplysningscentralen (UC)
  • ✅ Möjligt att få direkt utbetalning till de stora bankerna
  • ✅ Webbplatsen är smidig och snabb

Nackdelar

  • ❌ Betalningsanmärkningar tillåts ej

Vanliga frågor om Kundfinans

Är Kundfinans lån utan UC?
Hur mycket kan jag ansöka om lån hos dem?
Sker deras utbetalningar direkt?
Tillåter Kundfinans betalningsanmärkningar?