Kredit365

Lånebelopp
2000 - 5000 kr
Löptid
30 dagar - 1 månad
Ränta
39% - 1135%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Kredit365

  • ✔️ Minst 18 år gammal
  • ✔️ Ingen skuld hos kronofogden
  • ✔️ Deklarerad inkomst

Om du behöver ett snabbt lån är Kredit365 den perfekta långivaren. Du får besked direkt och dessutom betalar de ut pengarna redan samma dag om du ansöker under öppettider. Vidare är kraven mycket låga. Du behöver bara vara 18 år men även ha en deklarerad inkomst. Du får inte heller ha några skulder hos kronofogden. Själva ansökan gör du i sin tur som ny kund direkt på Kredit365s hemsidan med hjälp av BankID. Smidigt, enkelt och snabbt!

Snabblån med Kredit365

Kredit365 har som mål att se till att din låneansökan sker så snabbt som möjligt. Det ska vara smidigt men också enkelt att ansöka om ett snabblån hos Kredit365. Således behöver du inte skicka in några papper eller besöka något bankkontor. Allt krångel som du annars måste gå igenom slipper du. För att ansöka går du bara till kredit365s hemsida. Där hittar du en knapp som heter “Ansök nu” som du därefter ska klicka på. Där anger du sedan även hur stor summa du vill låna. Du kan låna från 2000 kr upp till 5000 kr. Därefter fyller du sedan i lite allmän information om dig själv. Personnummer, mobiltelefonnummer men också huruvida du är PEP eller inte. Sedan signerar du din ansökan med BankID eller Mobilt BankID och skickar iväg den.

Det går bra att ansöka när som helst på dygnet. Du måste emellertid vänta på att kontoret är öppet innan din ansökan kan bli behandlad. Alla ansökningar som blir inskickade blir i sin tur kontrollerade hos en kreditupplysnings-firma. Det är dock inte säkert att din ansökan kommer att bli beviljad då alla ansökningar blir prövade.

Sms lån

För dig som tidigare redan har tagit ett sms lån hos Kredit365 är ansökan extra smidig. Eftersom dina uppgifter har blivit kontrollerade tidigare kan du skicka in ansökan med ett smidigt sms. Allt du behöver skriva i sms:et är ”K365 belopp”. Smset skickar du därefter till telefonnummer 71616. Vill du då exempelvis låna 3000 kr skriver du ”K365 3000” i smset. I vissa fall kan du få information om att ett nytt lån inte kan bli beviljat. Det är på grund av att du redan har ett lån hos Kredit365. Det kan bero på att du har betalat med post- eller bankgiro. Då tar det 3 bankdagar innan betalningen syns i Kredit365s system.

Låna pengar utan UC

Fördelen med att låna via Kredit365 är att de inte gör en UC på dig. De använder sig istället av Bisnode. Detta leder till att du slipper onödiga registreringar hos Upplysningscentralen. Det leder i sin tur till att du lättare kommer kunna få ett lån via dem i framtiden.

Räntor & avgifter Kredit365

Kredit365 är helt klart en av våra favoriter här hos Hittadittlån. Däremot är de också en av de dyrare sms lån som vi listar här. Fördelen är att deras fasta ränta är samma för alla oavsett kreditvärdigheten. Den fasta räntan ligger på 39%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 260% och 1135%. Det tillkommer dessutom en uppläggningsavgift (350 kr) och aviavgift (45 kr). Utöver avgifterna och den höga effektiva räntan, då är Kredit365 helt klart en av våra favoriter.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När ditt lån blivit beviljat så betalar de ut pengarna direkt. Antingen samma dag som du gjort din ansökan, eller nästkommande dag. Det beror på när på dygnet du ansöker om lånet. Utbetalning sker alltid under öppettider. De goda nyheterna är att Kredit365 har öppet 7 dagar i veckan, året runt. Även på helger. Öppettiderna är måndag – fredag 8.00 – 18.00 och lördag – söndag 10.00 – 15.00. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.kredit365.se).

 

Kredit365

 

Vårt omdöme om Kredit365

Sammanfattningsvis är Kredit365 är bra alternativ om du är i akut behov av pengar och behöver ditt lån beviljat snabbt. Viktigt att komma ihåg är att lånet kommer med flera höga avgifter. Alla lån har en uppläggningsavgift på 350 kr och en administrationsavgift på 45 kr. Vidare är räntan 39%. Det gör att den effektiva räntan om du lånar 2000 kr är 1135%. Vi rekommenderar således endast att du tar detta lån om det är absolut nödvändigt.

Fördelar

  • ✅ Snabb utbetalning 365 dagar om året
  • ✅ Enkel och digital ansökningsprocess
  • ✅ Godtar ansökningar från personer med betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • ❌ Höga kostnader tillkommer när du ansöker
  • ❌ Alla ansökande måste klara en kreditupplysning

Vanliga frågor om Kredit365

Kan jag ansöka om ett lån utan UC hos Kredit365?
Får jag pengarna direkt utbetalt?
Går det att få lån beviljat med betalningsanmärkning hos Kredit365?
Hur mycket kan jag låna?