3000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 5 år
Löptid
39.48% - 128.3%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
475 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Ett lån på 10 000 kronor till 39,48% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 096 kronor, 475 kronor i uppläggningsavgift samt 25 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 69,3%. Totalt att återbetala blir 13 152 kronor.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Kontant Finans AB
Telefon
Adress
Viktoriagatan 16, 401 10 Göteborg
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Kontant Finans är en helt digital långivare som erbjuder snabblån eller också så kallat sms lån. Vidare kan du låna allt ifrån 3000 kr upp till och med 20 000 kr. Du kan som mest ansöka om en återbetalningstid på 60 månader. Men återbetalningen är flexibel och du kan lösa lånet tidigare om du önskar. De gör dessutom kreditupplysningen via Bisnode. Du slipper alltså en registrering hos UC.

Ansök om lån hos Kontant Finans

Att ansöka om ett lån hos dem är väldigt enkelt. Dessutom är hela ansökningsprocessen digital. Du behöver alltså inte boka en tid, eller leta upp närmaste bankkontor. Kontakt Finans är en helt digital bank, som alltid finns öppen och därav tillgänglig för dig. För att ansöka om ett lån behöver du bara logga in på hemsidan. Vidare anger du hur stort belopp du önskar låna, samt under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Sedan måste du även fylla i lite information om dig själv. Exempelvis måste du ange namn, personnummer och kontoinformation. Du måste även fylla din månadsinkomst. Slutligen signerar du ansökan med hjälp av BankID.

Låna pengar utan UC med Kontant Finans

När du ska låna pengar måste den som beviljar lånat göra en kreditupplysning för att kontrollera din ekonomiska situation. Det är självklart i långivarens intresse att således känna till din kreditvärdighet. Många långivare använder sig av UC för att kontrollera din kreditvärdighet men i detta fall är det Bisnode. Det är emellertid så att ju fler registreringar hos UC du har desto sämre kreditvärdighet får du. Därför ska du alltid undvika UC om du kan. Med Kontant Finans kan du ansöka om lån utan UC. Detta är därav ett stort plus.

Kan man låna trots betalningsanmärkning?

En stor fördel vi ser hos Kontant Finans är att man kan låna trots att man har betalningsanmärkningar. Det är något som är en fördel med dagens långivare. De vet att man ibland kan dra på sig en anmärkning och det är inte något konstigt. Därför behöver det inte nödvändigtvis betyda att du inte har förmåga att betala tillbaka lånet.

Ansök om betalningsfria månader hos Kontant Finans

En stor anledning till varför vi gillar Kontant Finans är på grund av att de erbjuder två betalningsfria månader. Däremot ställer de ett krav, det är att du måste ha gjort fyra (4) godkända inbetalningar innan. Anledningen till det är för att de ska kunna se att du har en okej ekonomi och kan därav ge dig förmånen.

Räntor och avgifter hos Kontant Finans

Kontant Finans har relativt förmånliga räntor jämfört med deras konkurrenter. De har en fast årsränta som är på 39.48% och en effektiv ränta som är mellan 58.14% upp till 128.3%. Däremot har de rätt dyra avgifter. De har en uppläggningsavgift som är på 475 kr och en administrationsavgift som är på 25 kr.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Med Kontant Finans kan du å ena sidan få pengarna blir utbetalda redan samma dag. De betalar ut pengarna till det kontot som du angav i ansökan. Det är i sin tur viktigt att bankkontot som du angett står i samma namn som personen som ansökt om lånet. Om du även har frågor kan du alltid kontakta Kontant Finans kundtjänst. Antingen kan du kontakta kundtjänst via telefon på telefonnummer 08- 500 850 47. Eller så kan du fylla i din fråga i ett online-formulär på Kontant Finans hemsida (www.kontantfinans.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Kontant Finans

Recensera Kontant Finans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Kontant Finans

Kontant Finans