10.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 15 år
Löptid
4.9% - 19.9%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 5,01%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnad 903 kr i månaden, totalt: 10 838 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Komplett Bank ASA
Hemsida
Telefon
Adress
Vollsveien 2A
1327 Lysaker
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt

Komplett Bank är en långivare av, vad de själva kallar flexibla lån. Flexibla lån innebär i sin tur att du får välja hur du vill spendera pengarna. Inom ramen för flexibelt lån faller exempelvis billån, privatlån och konsumtionslån utan säkerhet. Vidare kan du ansöka om 10 000 kr upp till 500 000 kr. Du signerar dessutom ansökan via BankID. Därefter får svar på din ansökan direkt, och utbetalningen sker så snart du har signerat ditt skuldebrev. Ett smidigt, digitalt men också snabbt sätt att ansöka om lån helt enkelt.

Privatlån hos Komplett Bank

Att ta ett privatlån hos Komplett Bank är därför väldigt enkelt. Du hittar formuläret för ansökan på deras hemsida. Till en början behöver du bara fylla i lite kort information om dig själv. Exempelvis måste du ange personnummer, namn och månadsinkomst. Sedan ska du givetvis även fylla i information om hur mycket pengar som du vill låna. Du kan ansöka om allt ifrån 10 000 kr men även upp till och med 500 000 kr. Avslutningsvis skickar du bara in din ansökan. Därefter kommer du få ett preliminärt låneerbjudande från Komplett Bank. Det är då upp till dig att avgöra om du är intresserad av att gå vidare eller inte. Om du däremot vill fortsätta din ansökan kommer Komplett i vissa fall behöva en del dokumentation skickat till sig. De kan vara exempelvis en lönespecifikation. Du skickar det enkelt till dem elektroniskt.

Ansök om ett samlingslån

Komplett Bank är å andra sidan ett bra alternativ att titta på för dig som vill samla dina lån. Samlingslån gör att du får bättre koll på din ekonomi men också att det ger dig lägre ränta. Tanken med ett samlingslån är att du i sin tur ansöker om en summa som motsvarar alla dina mindre lån. När du sedan fått ditt samlingslån beviljat betalar du av dina mindre, dyrare, lån. Du har då bara ett stort lån kvar. Ett enkelt men även smidigt sätt att spara pengar varje månad.

Räntor & avgifter hos Komplett Bank

Det vi gillar främst med Komplett Bank är just deras låga ränta som de erbjuder dig. Till att börja med så har de en årsränta (nominell ränta) som är mellan 4.9% upp till 19.9%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 10.09% upp till 27.64%. Ränta bestämmer de utefter din förmåga att betala tillbaka. De har dock en uppläggningsavgift (495 kr) och en administrationsavgift (35 kr/mån). I helhet kan vi rekommendera Komplett Bank ifall du är ute efter privatlån utan säkerhet med låg ränta.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Komplett Bank har samtidigt för avsikt att göra såväl ansökningsprocessen som utbetalningen av lånet så smidig som möjligt. I många fall kan du därför förhoppningsvis få ditt lån utbetalt redan samma dag som du skrivit under din ansökan. För alla eventuella frågor finns Komplett Banks kundtjänst tillgänglig för dig. Du når kundtjänst på telefon 08-403 096 på vardagar mellan klockan 09:00 – 16:00. Du kan även lämna en förfrågan via deras online-formulär eller via vanlig epost. Har du fler frågor kan du besöka deras hemsida (www.komplettbank.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Komplett Bank

Recensera Komplett Bank

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Komplett Bank

Komplett Bank