Komplett Bank

Lånebelopp
10.000 - 500.000 kr
Löptid
30 dagar - 15 år
Ränta
4.9% - 19.9%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Komplett Bank

  • ✔️ Du är över 20 år
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige

Komplett Bank är en långivare av, vad de själva kallar flexibla lån. Flexibla lån innebär i sin tur att du får välja hur du vill spendera pengarna. Inom ramen för flexibelt lån faller exempelvis billån, privatlån och konsumtionslån utan säkerhet. Vidare kan du ansöka om 10 000 kr upp till 500 000 kr. Du signerar dessutom ansökan via BankID. Därefter får svar på din ansökan direkt, och utbetalningen sker så snart du har signerat ditt skuldebrev. Ett smidigt, digitalt men också snabbt sätt att ansöka om lån helt enkelt.

Privatlån hos Komplett Bank

Att ta ett privatlån hos Komplett Bank är därför väldigt enkelt. Du hittar formuläret för ansökan på deras hemsida. Till en början behöver du bara fylla i lite kort information om dig själv. Exempelvis måste du ange personnummer, namn och månadsinkomst. Sedan ska du givetvis även fylla i information om hur mycket pengar som du vill låna. Du kan ansöka om allt ifrån 10 000 kr men även upp till och med 500 000 kr. Avslutningsvis skickar du bara in din ansökan. Därefter kommer du få ett preliminärt låneerbjudande från Komplett Bank. Det är då upp till dig att avgöra om du är intresserad av att gå vidare eller inte. Om du däremot vill fortsätta din ansökan kommer Komplett i vissa fall behöva en del dokumentation skickat till sig. De kan vara exempelvis en lönespecifikation. Du skickar det enkelt till dem elektroniskt.

Ansök om ett samlingslån

Komplett Bank är å andra sidan ett bra alternativ att titta på för dig som vill samla dina lån. Samlingslån gör att du får bättre koll på din ekonomi men också att det ger dig lägre ränta. Tanken med ett samlingslån är att du i sin tur ansöker om en summa som motsvarar alla dina mindre lån. När du sedan fått ditt samlingslån beviljat betalar du av dina mindre, dyrare, lån. Du har då bara ett stort lån kvar. Ett enkelt men även smidigt sätt att spara pengar varje månad.

Räntor & avgifter hos Komplett Bank

Det vi gillar främst med Komplett Bank är just deras låga ränta som de erbjuder dig. Till att börja med så har de en årsränta (nominell ränta) som är mellan 4.9% upp till 19.9%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 10.09% upp till 27.64%. Ränta bestämmer de utefter din förmåga att betala tillbaka. De har dock en uppläggningsavgift (495 kr) och en administrationsavgift (35 kr/mån). I helhet kan vi rekommendera Komplett Bank ifall du är ute efter privatlån utan säkerhet med låg ränta.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Komplett Bank har samtidigt för avsikt att göra såväl ansökningsprocessen som utbetalningen av lånet så smidig som möjligt. I många fall kan du därför förhoppningsvis få ditt lån utbetalt redan samma dag som du skrivit under din ansökan. För alla eventuella frågor finns Komplett Banks kundtjänst tillgänglig för dig. Du når kundtjänst på telefon 08-403 096 på vardagar mellan klockan 09:00 – 16:00. Du kan även lämna en förfrågan via deras online-formulär eller via vanlig epost. Har du fler frågor kan du besöka deras hemsida (www.komplettbank.se).

 

Komplett Bank

 

Vårt omdöme om Komplett Bank

Vi på Hittadittlån gillar verkligen Komplett Bank. De främsta fördelarna vi i sin tur ser är att du kan låna upp till 500 000 kr utan säkerhet. Men också att det är ett flexibelt lån. Det ger dig därav friheten att få välja hur du vill spendera dina pengar. Det kan vara till exempel att du vill köpa en ny bil eller kanske renovera ditt hus. Något vi också gillar är att de erbjuder även direkta utbetalningar vilket är verkligen till fördel. Därför ger vi dem ett bra betyg.

Fördelar

  • ✅ Smidig digital ansökan
  • ✅ Låna upp till 500 000 kr
  • ✅ Ingen säkerhet krävs

Nackdelar

  • ❌ Avgifter tillkommer, såsom exempelvis uppläggningsavgift

Vanliga frågor om Komplett Bank

Vilka låneformer erbjuder Komplett Bank?
Måste jag ange en säkerhet?
Hur mycket kan jag låna?
När har Komplett Banks kundservice öppet?