Kompar

Lånebelopp
10.000 - 7.000.000 kr
Löptid
1 mån - 5 år
Ränta
Beror på bank
Kreditupplysning
Creditsafe, Bisnode, UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Beror på bank
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Kompar

  • ✔️ Måste ha ett företag
  • ✔️ Du får inte ha en skuld hos Kronofogdemyndigheten
  • ✔️ Borgensman som extra säkerhet

Kompar hjälper dig att jämföra företagslån hos över 20 olika långivare och banker. Här kan du som driver ett företag ansöka om lån på upp till 7 miljoner kronor. Även om din ansökan blir skickad till flera olika långivare med endast en UC. Dessutom behöver du bara göra en ansökan. Vidare är tjänsten helt gratis. Ansökan är snabb och du få svar inom 24 timmar. Avslutningsvis ska vi även nämna att du får gratis rådgivning.

Jämför företagslån hos Kompar

Kompar är en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa företagslånet till ditt aktiebolag och enskild firma. Hos Kompar kan du jämföra låna hos över 20 stycken olika banker men också långivare. Att jämföra låna är såväl smidigt som helst gratis hos dem. Du fyller således i din ansökan på deras hemsida. Där anger du dels hur mycket du önskar låna, samt under hur lång tid du vill återbetala lånet. Maxbelopp som du kan ansöka om är 7 miljoner kronor, och maxtid för återbetalning är 60 månader. Därefter anger du lite information, såsom exempelvis namn och personnummer. Sedan signerar du ansökan med hjälp av bankID. Sammantaget har ansökan inte tagit dig mer än 1 minut.

När detta är gjort kommer Kompar att göra resten av jobbet åt dig. Din ansökan blir därför vidare skickad till över 20 olika banker. De gör även en UC, men inte mer än en (1). Inom 24 timmar kommer du sedan ha fått flera olika erbjudanden från långivare och banker. Det är då upp till dig att jämföra och välja vilket lån du vill ha.

Rådgivning

Om du funderar på att ansöka om ett företagslån kan det vara smart att få lite hjälp. Att gratis kunna jämföra lån är givetvis en mycket bra tjänst. När du väl fått svar måste du själv kunna uttyda de olika villkoren. Annars kan det vara svårt att veta vilket lån du ska välja. Även här finns de tillgängliga för att hjälpa dig. De har flera rådgivare som står till ditt förfogande. Om du kontaktar det kan ni tillsammans gå igenom alla dina olika lånealternativ. Därefter kan ni komma fram till vilket som är bäst för dig.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det sedan kommer till utbetalningen av lånet är det inte längre en fråga för Kompar. Däremot har Kompar varit noga i valet av samarbetspartners. Alla långivare som ingår kommer snabbt kunna betala ut ditt lån. För mer exakt information om förväntad utbetalningstid. Då är det emellertid bättre att du kontaktar den bank som du valt att låna pengar hos. Skulle du ha frågor eller behöver rådgivning ska du dock självklart kontakta dem direkt. Du når dem på telefonnummer 010-195 68 33. Är du ute efter mer information kring Kompar? Då kan du besöka deras hemsida (www.kompar.se).

 

Kompar

 

Vårt omdöme om Kompar

Kompar är en smidig jämförelsesida för företagslån. Dessutom kan du få hjälp med rådgivning om du känner dig osäker på hur företagslån fungerar. Det finns dessutom mycket bra information om de olika långivarna som ingår i samarbete. De visar också vilka krav de har för att godkänna en ansökan.

Fördelar

  • ✅ Smidig digital ansökan
  • ✅ Helt gratis tjänst för att jämföra lån
  • ✅ Svar inom 24 timmar
  • ✅ Bara en registrering hos UC

Nackdelar

  • ❌ Många av företagslånen som erbjuds här kräver en borgensman

Vanliga frågor om Kompar

Vad för typ av lån erbjuder Kompar?
Tillåter Kompar att mitt företag har en betalningsanmärkning?
Sker deras ansökningar digitalt?
Om jag har en skuld hos Kronofogden?