10.000 - 40.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 6 år
Löptid
9.84% - 25.61%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
595 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 10,30%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 940 kr per månad, totalt: 11 284 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Thorn Svenska AB
Hemsida
Telefon
Adress
Vretenvägen 13
171 54 Solna
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Är du ute efter ett snabbt och enkelt blancolån utan säkerhet? Då är Klicklån den rätta långivaren för dig. De erbjuder dig dessutom att låna upp till 40 000 kr med direkt utbetalning. Thorn Svenska AB äger Klicklån. Det tyder å ena sidan bara på att detta är en lånesida man kan lita på. Det är helt klart ett bra alternativ för dig som är ute efter ett snabbt privatlån. Tyvärr erbjuder de dig inte att låna utan UC. Däremot kräver de bara en (1) enda UC-kontroll.

Privatlån hos Klicklån

Klicklån erbjuder dig som sagt snabba privatlån utan säkerhet, även så kallat blancolån. Det kan vara bra ifall du har fått en oväntad utgift och behöver pengar snabbt. Det kan vara att du till exempel har råkat ha haft sönder din dator. Då behöver du akut en ny, då kan Klicklån hjälpa dig. Att låna hos dem är väldigt enkelt men också går snabbt då du signerar dig lätt med mobilt Bank-ID. Därefter får du pengarna direkt in på kontot.

Räntor

Vi anser att räntorna hos Klicklån är väldigt bra men har även en av de bästa på marknaden. De ger en individuell bedömning om vilken ränta du ska få. Årsräntan ligger på 9.84% men också upp till 21.60% och den effektiva räntan ligger på 11.92% till 25.61%. Dessutom har du en lång återbetalningstid vilket gör det lätt för dig att betala tillbaka utan att behöva stressa.

Ansökningsprocessen

Att låna hos dem är enkelt och går väldigt snabbt. Det du i sin tur behöver göra är att välja belopp (10 000 – 40 000 kr) och återbetalningstid (12 – 72 månader). Efteråt får du göra en ansökan, där du enkelt identifierar dig med mobilt Bank-ID. De kommer efteråt att göra en UC. När lånet blir beviljat kan du räkna med att få in pengarna på kontot på nolltid.

Kundservice och öppettider

De har sin kundservice öppen mellan 08:00 – 18:00 varje vardag. Du kan nå dem antingen via telefon eller e-post. De hjälper dig vid eventuella frågor och de är otroligt duktiga! Är du dock ute efter mer information? Då kan du besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Klicklån

Recensera Klicklån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Klicklån

Klicklån