Kameo

Lånebelopp
500.000 - 10.000.000
Löptid
3 mån - 3 år
Ränta
5% - 12%
Kreditupplysning
UC, Bisnode
Betalningsanmärkning
Utbetalning
1 - 3 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Kameo

  • ✔️ Inneha ett aktiebolag
  • ✔️ Registrerat minst ett bokslut

Kameo erbjuder lånebaserad crowdfunding inom fastighetsutvecklare. Det innebär i sin tur en ny möjlighet för fastighetsutvecklare och företag att få finansiering direkt från investerare. Detta är ett alternativ istället för att dessa ska behöva gå till banken. Hos Kameo kan du låna från 500 000 men också upp till 50 miljoner.

Företagslån hos Kameo

Ansökan om företagslån eller fastighetslån hos Kameo är simpel. Först fyller du i några få grunduppgifter och får ett snabbt lånebesked. Därefter kontaktar de dig för att samla in nödvändig information. Efter det granskar du men även godkänner låneerbjudandet för att sedan få finansiering. Till sist betalar de ut lånet.

Fast avgift och individuell ränta hos Kameo

Lånet hos dem är med en fast avgift på det lånade beloppet. Avgiften varierar mellan 2-5%. Det tillkommer även administrativa avgifter vid försenade ränte- eller återbetalningar, utöver vanlig dröjsmålsränta. Räntan bestämmer de utifrån företagets likviditet samt säkerhetsvärde. Det innebär i sin tur att Kameo ställer räntan inför vilken risk de tar genom att bevilja lånet. Det vill säga om risken är låg, kan du få lägre ränta. De gör även sin kreditupplysning med UC eller Bisnode.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av lånet varierar beroende på summa samt tid du lånat. För att nå Kameos kundservice går du via telefon eller mail. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag 10-16 samt lunchstängt 12.00-13.00. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.kameo.se).

 

Kameo

 

Vårt omdöme om Kameo

Vi på Hittadittlån kan definitivt rekommendera dem. De har tusentals potentiella investerare samt flexibla avtal och säkerhetsvillkor. De erbjuder finansiering utan att ge upp ägarskap i företaget samt har en enkel och snabb ansökningsprocess. Den enda nackdelen kan vara att deras kundtjänst kunde varit öppet lite mer. Annars erbjuder Kameo är smidig och enkel lösning. Vilket däremot gör att vi inte kan göra något annat än att rekommendera långivaren.

Fördelar

  • ✅ Snabb ansökan
  • ✅ Tusentals potentiella investerare
  • ✅ Höga lånesummor

Nackdelar

  • ❌ Du måste ha gjort minst ett bokslut