GoodCash

Lånebelopp
5000 - 50.000 kr
Löptid
1 - 8 år
Ränta
23.51% - 29%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Inom 24 h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos GoodCash

  • ✔️ Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Ha svenskt personnummer
  • ✔️ Måste fylla 20 år samma kalenderår

GoodCash är en välkänd och populär långivare som erbjuder lån upp till 50 000 kr trots betalningsanmärkningar. De har även förmånliga lånevillkor och erbjuder lån med BankID, lån med betalningsanmärkning och lån utan säkerhet.

Låna trots skuld hos Kronofogden med GoodCash

Även fast du har skuld hos Kronofogden kan du ta ett lån hos GoodCash. Du kan ansöka om ett lån enkelt men också smidigt på deras webbplats där du anger ditt önskat lånebelopp och återbetalningstid. Återbetalningstiden kan du i sin tur välja mellan 1 – 8 år. Direkt efteråt får du en hänvisning vad månadskostnaderna skulle vara. Därefter kan du signera med BankID eller mobilt BankID. Du får därefter reda på direkt om du blivit beviljad eller nekad. Utbetalningen sker direkt efter din UC har blivit godkänd.

Utökat lån och betalningsanmärkningar

Du kan ha upp till 9 betalningsanmärkningar och GoodCash bedömer din situation i dagsläget ifall du blir beviljad eller ej. Du kan även utöka ditt lån eller förlänga det. Dessutom tar de ingen extra UC ifall du skulle vilja förlänga alternativt utöka. De beviljar även ifall du skulle ha en tidigare skuld hos Kronofogden.

Ränta hos Goodcash

Vi anser att Goodcash är en av några aktörer som bland annat har väldigt förmånliga räntor. Anledningen till det är i sin tur att deras nominella ränta är på 25.74% och deras effektiva ränta är 29%. Det kan för många låta dyrt, men med tanke på vad konkurrenterna erbjuder så är det bra enligt oss.

Öppettider och kundservice

Supporten har öppet mellan 09:00 till 12:00 alla vardagar. Däremot har de stängt på helgdagar. Även fast kundservicen har korta öppettider så tveka inte att höra av dig till dem. De hjälper gärna till. Du når dem antingen via telefon eller epost. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida (www.goodcash.se)

GoodCash

 

Vårt omdöme om GoodCash

Vi på Hittadittlån anser att GoodCash är en schysst långivare som erbjuder snabba men också enkla lån. Något vi dock ser som en väldigt stor fördel är faktumet att de tillåter 9 betalningsanmärkningar. Däremot är främsta fördelen vi ser är deras schyssta räntor som är väldigt konkurrenskraftiga. På grund av dess bra räntor så är de inte klassade som ett högkostnadslån. De nackdelar vi ser med detta lån är dock att lånet inte är utan UC. Samt att det inte sker direkta utbetalningar.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar (upp till 9 st)
  • ✅ Snabb utbetalning
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

  • ❌ Åldersgräns på 20 år
  • ❌ Kreditupplysning via UC

Vanliga frågor om GoodCash

Hos vilka gör GoodCash sin kreditupplysning?
Finns det möjlighet att låna med betalningsanmärkning?
När får jag mina pengar utbetalda?
Vad har GoodCash för ränta?