5000 - 50.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 8 år
Löptid
23.51% - 29%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 26,22%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 485 kr per månad, totalt: 5 823 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Prioritet Finans AB
Hemsida
Telefon
Adress
Mölndalsvägen 91
Göteborg
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt

GoodCash är en välkänd och populär långivare som erbjuder lån upp till 50 000 kr trots betalningsanmärkningar. De har även förmånliga lånevillkor och erbjuder lån med BankID, lån med betalningsanmärkning och lån utan säkerhet.

Låna trots skuld hos Kronofogden med GoodCash

Även fast du har skuld hos Kronofogden kan du ta ett lån hos GoodCash. Du kan ansöka om ett lån enkelt men också smidigt på deras webbplats där du anger ditt önskat lånebelopp och återbetalningstid. Återbetalningstiden kan du i sin tur välja mellan 1 – 8 år. Direkt efteråt får du en hänvisning vad månadskostnaderna skulle vara. Därefter kan du signera med BankID eller mobilt BankID. Du får därefter reda på direkt om du blivit beviljad eller nekad. Utbetalningen sker direkt efter din UC har blivit godkänd.

Utökat lån och betalningsanmärkningar

Du kan ha upp till 9 betalningsanmärkningar och GoodCash bedömer din situation i dagsläget ifall du blir beviljad eller ej. Du kan även utöka ditt lån eller förlänga det. Dessutom tar de ingen extra UC ifall du skulle vilja förlänga alternativt utöka. De beviljar även ifall du skulle ha en tidigare skuld hos Kronofogden.

Ränta hos Goodcash

Vi anser att Goodcash är en av några aktörer som bland annat har väldigt förmånliga räntor. Anledningen till det är i sin tur att deras nominella ränta är på 25.74% och deras effektiva ränta är 29%. Det kan för många låta dyrt, men med tanke på vad konkurrenterna erbjuder så är det bra enligt oss.

Öppettider och kundservice

Supporten har öppet mellan 09:00 till 12:00 alla vardagar. Däremot har de stängt på helgdagar. Även fast kundservicen har korta öppettider så tveka inte att höra av dig till dem. De hjälper gärna till. Du når dem antingen via telefon eller epost. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida (www.goodcash.se)

GoodCash

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av GoodCash

Recensera GoodCash

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera GoodCash

GoodCash