1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
Ingen löptid
Löptid
39.8% - 84.23%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
280
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,33%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 112 kr per månad, totalt: 1 343 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
GF Money AB
Hemsida
Telefon
Adress
Box 1306
751 43 Uppsala
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

GF Money är en digital långivare. Hos GF Money kan du ansöka om kontokredit på upp till 30 000 kr. Det finns i sin tur många fördelar med att använda sig av den här kontokrediten. Dels slipper du UC. Sedan behöver du således bara betala för det kreditutrymmet som du faktiskt använder. Det passar därför perfekt som buffert för dig som inte har några sparade pengar att ta fram när det kniper. Läs nedan för vårt omdöme.

Sms lån utan UC hos GF Money

Att ansöka om sms lån hos GF Money är både smidigt men också snabbt. Ansökan är helt digital och du skriver i sin tur under med hjälp av bankID. Du börjar din ansökan med att ange hur hög kontokredit du vill ha på ditt konto hos GF Money. Redan i första steget kommer du se information om när din första betalning kommer. Du får även se minimum-beloppet för den betalningen kommer vara. Beloppet kommer antingen vara 6% av skulden, eller som minst 350 kr vilket är uppläggningsavgiften för lånet. Andra avgifter som tillkommer är aviavgift på 35 kr samt uttagsavgift på 49 kr. Om du skulle vilja ta ut mer pengar från din totala kontokredit vid senare tillfälle.

Kontokrediten

Kontokrediten som du lånar hos dem fungerar lite som ett kreditkort. När du ansöker anger du hur stor kontokredit du vill ha. Det är alltså hur mycket pengar som du som mest kan utnyttja. Det innebär således inte att du måste låna den summan som du ansökt om. Det är summan som finns tillgänglig för dig för uttag. Detta är både smidigt men även kostnadseffektivt. Du slipper nämligen att betala dyr ränta på pengarna som du aldrig utnyttjat.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Eftersom din ansökan i sig självt inte alls är bindande står du inför ett val när du fått ditt låneerbjudande. Om du väljer att acceptera lånet och skriva under skuldebrevet kan de därav betala ut din första utbetalning. Utbetalningar till våra största banker, såsom exempelvis Handelsbanken och Nordea, sker ganska snabbt. Vid eventuella frågor finns GF Money därför tillgänglig för frågor måndag till fredag. Tiderna är mellan klockan 08:00 – 18:00 på telefonnummer 08 – 50 23 7000. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.gfmoney.se)

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av GF Money

Recensera GF Money

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera GF Money

GF Money