5000 - 40.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 5 år
Löptid
26% - 29.3%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
350
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 25,46%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 513 kr per månad, totalt: 6 152 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Folkefinans AS
Hemsida
Telefon
Adress
Götgatan 78
102 66 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 15:00

Hos Frogtail kan du låna upp till 40 000 kr, helt utan säkerhet. Dessutom är ansökan både digital och enkel att använda. Om du ansöker och godkänner din betalningsplan innan klockan 13:00 på helgfria vardagar får du dina pengar redan samma dag. Frogtail har en bra kundtjänst som i sin tur finns tillgänglig för dig alla dagar i veckan. Såväl vardagar som helger, om du skulle ha några eventuella frågor.

Snabblån utan UC hos Frogtail

Frogtail är en helt digital långivare. Således sker hela ansökan direkt via din dator. Du börja med att besök Frogails hemsida. Redan på förstasidan finns det i sin tur möjlighet att påbörja din ansökan för ett snabblån. Först anger du hur mycket du vill låna. Du kan låna från 5000 kr men också upp till och med 40 000 kr. Vidare måste du även ange under hur lång tid du vill att lånet ska löpa. Det är viktigt att komma ihåg att du betalar ränta fram till dess att lånet är återbetalt. Du ska således försöka betala av så mycket som möjligt på ditt lån även om det innebär en högre månadskostnad. Fördelen med Frogtail är att de erbjuder lån utan kontroll hos UC. De använder istället Bisnode. Det leder till att du inte tar på dig onödiga registreringar hos UC.

Typer av lån

Hos Frogtail kan du själv välja vad du vill låna till. Det kan vara allt ifrån en akut situation till handpenning för ett större, planerat, köp. Om du exempelvis ska köpa en ny bil eller något annat som är lite då erbjuder de oftast specifika lån. Det skulle kunna vara till exempel ett billån. Även om de här lånen ofta är mycket förmånliga får du inte låna hela beloppet. Du måste alltid lägga en handpenning. Storleken på handpenning varierar beroende på vad du köper, men kan normalt ligga på ungefär 10%. Hos Frogtail kan du låna till handpenning om du inte redan har sparat ihop till den själv.

Räntor och avgifter hos Frogtail

Det vi främst gillar med Frogtails snabblån är att de erbjuder samma räntor till alla. Det spelar således ingen roll om du har bra ekonomi eller ej, det är samma för alla. De erbjuder dig en fast årsränta på 26% vilket är väldigt förmånligt enligt oss. Däremot är deras effektiva ränta på 29.3% vilket också är schysst. De har heller inga dolda avgifter som uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Därför är de helt klart en favorit hos oss på Hittadittlån!

Utbetalning, kundservice och öppettider

Eftersom du redan i ansökan anger dina kontouppgifter är utbetalningen mycket enkel. Så snart du har accepterat villkoren för lånet och skrivit under till skuldebrev kommer de direkt att betala ut lånet. Om du ansöker och godkänner din betalningsplan innan klockan 13:00 på helgfria vardagar får du dina pengar redan samma dag. För eventuellt frågor finns dessutom en mycket bra kundtjänst på deras hemsida (www.frogtail.se). Den är tillgänglig mellan klockan 08.00-18.00 på vardagar och 10.00-15.00 på helger.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Frogtail

Recensera Frogtail

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Frogtail

Frogtail

Låneansökan hos Frogtail

Vi har avslutat vårt samarbete med Frogtail och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Frogtail

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta