10.000 - 2.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
4 mån - 3 år
Löptid
Fast avgift
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas dagsvis eller månadsvis. Priset är baserat på en bedömning av ditt företags ekonomi.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Froda AB
Hemsida
Telefon
Adress
Skeppsbron 20, 111 30 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Froda företagslån är en helt digital lånetjänst för företaget som snabbt men också enkelt behöver kapital. Du kan således låna upp till 2 000 000 kr och ansökan tar bara 3 minuter. De bedömer din kreditnivå på hur ditt företags intäkter och likviditet. När du väl har fått din ansökan godkänd och du accepterat så har du pengarna på kontot inom 24 h. Froda tar dessutom ingen UC utan begär istället en kreditupplysning via Bisnode.

Ansök om lån hos Froda Företagslån

För att ansöka om ett företagslån hos Froda fyller du bara i det belopp som du vill låna. Den återbetalningstid skriver du även i  samt dina kontaktuppgifter. Du får även berätta vad du du tänker använda den lånade summan till. Men också om ditt företag har några andra aktiva lån. Därefter identifierar du dig enkelt med bankID och sedan är det klart. Därför tar processen ungefär 3 minuter och ansökan är naturligtvis inte bindande. Du får svar på sin ansökan inom några timmar. De godtar också betalningsanmärkningar.

Låna till ditt aktiebolag eller enskild firma via Froda

Det som vi gillar med Froda är deras flexibilitet. De låter dig ansöka om företagslån oavsett om du äger en enskild firma eller ett aktiebolag. Däremot rekommenderar vi att du tänker ett extra steg om du har en enskild firma. Anledningen är att det du kan bli återbetalningsskyldig privat. Därför bör du kolla igenom siffror och säkerställa att du har möjligheten att återbetala.

Återbetalning

En stor fördel är att Froda drar ett mindre belopp varje dag via autogiro. Dragningen börjar två dagar efter att pengarna betalats ut och på det här sättet märker man därav knappt att man återbetalar. Minsta återbetalningstid är 1 månad men efter det kan du naturligtvis återbetala hela summan om du skulle önska.

Kundservice och öppettider

Du når Froda Företagslån på både mejl men också telefon under kontorstid. Funderar du på hur ett lån kan hjälpa ditt företag att växa eller bara har allmänna frågor. Då finns det alltid duktiga rådgivare på plats att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du når rådgivarna via deras hemsida.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Froda Företagslån

Recensera Froda Företagslån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Froda Företagslån

Froda Företagslån