Froda Företagslån

Lånebelopp
10.000 - 2.000.000 kr
Löptid
4 mån - 3 år
Ränta
Fast avgift
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Froda Företagslån

  • ✔️ Måste ha ett svenskregistrerat företag
  • ✔️ Du måste ha varit igång med din försäljning i minst 6 månader

Froda företagslån är en helt digital lånetjänst för företaget som snabbt men också enkelt behöver kapital. Du kan således låna upp till 2 000 000 kr och ansökan tar bara 3 minuter. De bedömer din kreditnivå på hur ditt företags intäkter och likviditet. När du väl har fått din ansökan godkänd och du accepterat så har du pengarna på kontot inom 24 h. Froda tar dessutom ingen UC utan begär istället en kreditupplysning via Bisnode.

Ansök om lån hos Froda Företagslån

För att ansöka om ett företagslån hos Froda fyller du bara i det belopp som du vill låna. Den återbetalningstid skriver du även i  samt dina kontaktuppgifter. Du får även berätta vad du du tänker använda den lånade summan till. Men också om ditt företag har några andra aktiva lån. Därefter identifierar du dig enkelt med bankID och sedan är det klart. Därför tar processen ungefär 3 minuter och ansökan är naturligtvis inte bindande. Du får svar på sin ansökan inom några timmar. De godtar också betalningsanmärkningar.

Låna till ditt aktiebolag eller enskild firma via Froda

Det som vi gillar med Froda är deras flexibilitet. De låter dig ansöka om företagslån oavsett om du äger en enskild firma eller ett aktiebolag. Däremot rekommenderar vi att du tänker ett extra steg om du har en enskild firma. Anledningen är att det du kan bli återbetalningsskyldig privat. Därför bör du kolla igenom siffror och säkerställa att du har möjligheten att återbetala.

Återbetalning

En stor fördel är att Froda drar ett mindre belopp varje dag via autogiro. Dragningen börjar två dagar efter att pengarna betalats ut och på det här sättet märker man därav knappt att man återbetalar. Minsta återbetalningstid är 1 månad men efter det kan du naturligtvis återbetala hela summan om du skulle önska.

Kundservice och öppettider

Du når Froda Företagslån på både mejl men också telefon under kontorstid. Funderar du på hur ett lån kan hjälpa ditt företag att växa eller bara har allmänna frågor. Då finns det alltid duktiga rådgivare på plats att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du når rådgivarna via deras hemsida.

 

Froda Företagslån

 

Vårt omdöme om Froda Företagslån

Sammanfattningsvis är Froda ett mycket bra alternativ för ditt företag när du är i behov att extra kapital. Med en mycket informativ och användarvänlig sida är det lätt att hitta rätt och att ansöka. Du har även möjlighet att diskutera igenom dina behov och vad ett lån innebär innan du bestämmer dig. Froda är ett transparent i alla avseende och du slipper alla typer av dolda avgifter och obehagliga överraskningar.

Fördelar

  • ✅ Ett stabilt och tryggt företag som vet vad som krävs för att klara sig som entreprenör
  • ✅ Personlig kontakt
  • ✅ Du kan när som helst lösa ditt lån

Nackdelar

  • ❌ Den som ansöker om E-lån är personligt ansvarig och borgenär för lånet

Vanliga frågor om Froda Företagslån

Hur stora lån erbjuder Froda Företagslån?
Sker deras kreditupplysning via UC?
Hur långa löptider har Froda Företagslån?
När betalar de ut?