Flexlimit

Lånebelopp
5000 - 20.000 kr
Löptid
1 månad - 1 år
Ränta
39% - 98.8%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Flexlimit

 • ✔️ Du måste vara minst 20 år gammal
 • ✔️ Ingen skuld hos Kronofogden
 • ✔️ Deklarerad inkomst
 • ✔️ Inneha ett bankID
 • ✔️ Du får inte ha ett lån hos Meddelandelån eftersom de tillhör samma koncern

Flexlimit är långivaren som erbjuder flexibla kontokrediter. Skillnaden mellan Flexlimit och traditionella långivare är att du i sin tur kan utöka ut gränsen du kan handla för. I detta fall mellan (3 000 kr20 000 kr). Att låna hos Flexlimit är väldigt enkelt och smidigt eftersom du kan låna utan kontroll hos UC.  De gör istället istället gör kreditupplysningen via Creditsafe. Det innebär att ditt kreditvärde således inte kommer att bli påverkat. Läs nedan för att se hur du kommer i kontakt med deras support och vad deras öppettider är!

Kontokredit utan UC med Flexlimit

Flexlimit menar på att du ska kunna låna trots att du har haft tidigare problem med din ekonomi. Detta innebär att det är ett lån utan UC och att de istället gör sin kreditupplysning via Creditsafe. Det innebär att kreditupplysningen inte påverkar ditt kreditvärde. Att ansöka gör du enkelt med bankID, du får också svar inom nolltid.

Ansökningsprocessen

Att låna med Flexlimit är enkelt men också snabbt. Är du i akut behov av pengar så är det inga problem. Det du behöver göra är att klicka på ansök och sedan får du även fylla i uppgifter som är nödvändiga. Efteråt gör de en kreditupplysning via Creditsafe som sagt inte påverkar ditt kreditvärde. Att få beskedet ifall du har blivit beviljad eller ej går väldigt snabbt. Sedan ifall du använder dig av Handelsbanken eller Nordea. Då kan du räkna med att få in pengarna på kontot direkt.

Ränta & avgifter

Anledningen till varför vi gillar Flexlimit är för att deras fasta ränta är väldigt schysst. Den ligger på 39% oavsett hur resultatet blir av din kreditupplysning. Däremot så är deras effektiva ränta mellan 58.74% upp till 98.8%. De har även en uppläggningsavgift på 380 kr och en administrationsavgift på 45 kr. Det som inte ger dem riktigt fullt betyg är just deras avgifter. Utöver det så är Flexlimit helt klart en långivare vi kan rekommendera.

Kundservice och öppettider

Ifall du är ute efter att komma i kontakt med deras kundtjänst kan du nå dem varje dag förutom söndagar. De har i sin tur öppet mellan 08:30 – 17:00 på vardagar. På lördagar har de öppet mellan 09:00 – 16:00. Du kontaktar dem antingen via E-post eller telefon. Vill du däremot ha mer information så kan du besöka deras hemsida.

 

Flexlimit

 

Vårt omdöme om Flexlimit

Om det är något vi värderar högt så är det smidighet, det är även något Flexlimit står för. Faktumet att de ger dig möjligheten att låna upp till 20 000 kr men också utan UC så smidigt. Det är något som är ovanligt bra. Räntan anser vi är väldigt schysst hos dem då de har en låg och fast månadsränta. Detta är ett bra alternativ till vanliga sms lån. Vi rekommenderar Flexlimit starkt. Är du däremot ute efter ett större och mer långsiktigt lån så finns det bättre alternativ.

Fördelar

 • ✅ Du kan låna utan kontroll av UC
 • ✅ Direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken
 • ✅ Ger dig möjligheten till helglån
 • ✅ Enkla och smidiga lån

Nackdelar

 • ❌ Åldersgräns på 20 år
 • ❌ Godtar inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Flexlimit

Gör Flexlimit en kreditupplysning hos UC?
Får jag ansöka med en betalningsanmärkning?
Vilka öppettider har deras kundsupport?
Vad har Flexlimit för räntor och avgifter?