5000 - 20.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 månad - 1 år
Löptid
39% - 98.8%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,30%, 3 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 287 kr per månad, totalt: 3 448 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Flexlimit är långivaren som erbjuder flexibla kontokrediter. Skillnaden mellan Flexlimit och traditionella långivare är att du i sin tur kan utöka ut gränsen du kan handla för. I detta fall mellan (3 000 kr20 000 kr). Att låna hos Flexlimit är väldigt enkelt och smidigt eftersom du kan låna utan kontroll hos UC.  De gör istället istället gör kreditupplysningen via Creditsafe. Det innebär att ditt kreditvärde således inte kommer att bli påverkat. Läs nedan för att se hur du kommer i kontakt med deras support och vad deras öppettider är!

Kontokredit utan UC med Flexlimit

Flexlimit menar på att du ska kunna låna trots att du har haft tidigare problem med din ekonomi. Detta innebär att det är ett lån utan UC och att de istället gör sin kreditupplysning via Creditsafe. Det innebär att kreditupplysningen inte påverkar ditt kreditvärde. Att ansöka gör du enkelt med bankID, du får också svar inom nolltid.

Ansökningsprocessen

Att låna med Flexlimit är enkelt men också snabbt. Är du i akut behov av pengar så är det inga problem. Det du behöver göra är att klicka på ansök och sedan får du även fylla i uppgifter som är nödvändiga. Efteråt gör de en kreditupplysning via Creditsafe som sagt inte påverkar ditt kreditvärde. Att få beskedet ifall du har blivit beviljad eller ej går väldigt snabbt. Sedan ifall du använder dig av Handelsbanken eller Nordea. Då kan du räkna med att få in pengarna på kontot direkt.

Ränta & avgifter

Anledningen till varför vi gillar Flexlimit är för att deras fasta ränta är väldigt schysst. Den ligger på 39% oavsett hur resultatet blir av din kreditupplysning. Däremot så är deras effektiva ränta mellan 58.74% upp till 98.8%. De har även en uppläggningsavgift på 380 kr och en administrationsavgift på 45 kr. Det som inte ger dem riktigt fullt betyg är just deras avgifter. Utöver det så är Flexlimit helt klart en långivare vi kan rekommendera.

Kundservice och öppettider

Ifall du är ute efter att komma i kontakt med deras kundtjänst kan du nå dem varje dag förutom söndagar. De har i sin tur öppet mellan 08:30 – 17:00 på vardagar. På lördagar har de öppet mellan 09:00 – 16:00. Du kontaktar dem antingen via E-post eller telefon. Vill du däremot ha mer information så kan du besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Flexlimit

Recensera Flexlimit

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Flexlimit

Flexlimit

Låneansökan hos Flexlimit

Vi har avslutat vårt samarbete med Flexlimit och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Flexlimit

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta