Fixza

Lånebelopp
1000 - 5000 kr
Löptid
Upp till 30 dagar
Ränta
39% - 386%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Fixza

  • ✔️ Minst 18 år gammal
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Deklarerad årsinkomst på minst 100000 kr
  • ✔️ Ingen skuld hos Kronofogden eller anmärkning

Snabblån hos Fixza

Fixza är en långivare som erbjuder snabblån upp till 5000 kr under en 30 dagars löptid. Deras vision är att erbjuda kunden ett smidigt men också tryggt lån som man snabbt kan betala tillbaka. Därtill kommer ju även en smidig ansökan via BankID. Det som är väldigt bra med Fixza är att de dessutom erbjuder dig att förlänga din återbetalningstid. Det kan i vissa fall vara nödvändigt om du inte har möjligheten att betala tillbaka direkt.

Ansök om ett lån utan UC hos Fixza

Något som vi främst värderar högt hos en snabblångivare, det är att de erbjuder lån utan UC. Fixza erbjuder dig just det, de gör istället sin kreditupplysning därav via Bisnode som är alternativ till Upplysningscentralen. Anledningen till varför man helst vill undvika en UC, det är på grund av att man inte vill överbelasta sitt register. Det kan leda till att du kan få svårt att få ett lån via UC beviljat i framtiden.

Låneprocess och svar direkt

Enkelhet är något som Fixza verkligen står för. Det du börjar med att göra är att välja belopp och återbetalningstid när du kommer in på deras hemsida. Därefter får du fylla i nödvändiga uppgifter, som till exempel email, telefonnummer och syfte med lån. Efter det får du verifiera dig enkelt med BankID. Sedan gör de en kreditupplysning via Bisnode och därefter kan du räkna med pengarna in på kontot samma dag.

Ränta & avgifter

Först och främst ger de dig en fast nominell ränta på 39% och dessutom tillkommer en effektiv ränta på 386%. Du måste även betala en administrationsavgift på 39 kr och en uppläggningsavgift på 495 kr. Om man bortser från avgifterna så anser vi att det helt klart är ett schysst lån!

Kundservice och öppettider

Det vi verkligen värderar högt hos Fixza är att de har en otroligt bra men också engagerad kundservice. De hjälper dig vid eventuella frågor som du har. Du kan kontakta dem antingen via mail ([email protected]) eller telefon (08 501 00 669). De har öppet mellan 08:00 – 19:00 på vardagar och 10:00 – 14:00 på helger. Är du dock ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida: www.fixza.se

 

Fixza

 

Vårt omdöme om Fixza

Fixza är en långivare som vi på Hittadittlån helt klart gillar. Något som vi gillar med dem är att de således ger dig möjligheten om att ansöka om ett enkelt lån utan UC. En bonus är ju även att de erbjuder en direkt utbetalning. Det som verkligen ger dem en full pott hos oss. Det är faktumet att de har en professionell kundservice som hjälper dig vid eventuella frågor. Tyvärr så erbjuder de dock inte lån till personer med betalningsanmärkningar, vilket vi ser som ett minus. 

Fördelar

  • ✅ Utan UC
  • ✅ Direkt utbetalning
  • ✅ Tryggt och säkert

Nackdelar

  • ❌ Godtar inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Fixza

Hur mycket får man låna hos Fixza?
Var gör de sin kreditupplysning?
Erbjuder Fixza direkt utbetalning?
Kan jag ansöka trots betalningsamärkning?