1000 - 5000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
0 - 1 mån
Löptid
39% - 386%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
495 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Låna 5 000 kr i 30 dagar. Uppläggningsavgift 495 kr, administrationsavgift 39 kr , nominell bunden ränta 39%, effektiv ränta 386%, totalt: 5 694 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
OPR-Finance AB
Telefon
Adress
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 19:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

Snabblån hos Fixza

Fixza är en långivare som erbjuder snabblån upp till 5000 kr under en 30 dagars löptid. Deras vision är att erbjuda kunden ett smidigt men också tryggt lån som man snabbt kan betala tillbaka. Därtill kommer ju även en smidig ansökan via BankID. Det som är väldigt bra med Fixza är att de dessutom erbjuder dig att förlänga din återbetalningstid. Det kan i vissa fall vara nödvändigt om du inte har möjligheten att betala tillbaka direkt.

Ansök om ett lån utan UC hos Fixza

Något som vi främst värderar högt hos en snabblångivare, det är att de erbjuder lån utan UC. Fixza erbjuder dig just det, de gör istället sin kreditupplysning därav via Bisnode som är alternativ till Upplysningscentralen. Anledningen till varför man helst vill undvika en UC, det är på grund av att man inte vill överbelasta sitt register. Det kan leda till att du kan få svårt att få ett lån via UC beviljat i framtiden.

Låneprocess och svar direkt

Enkelhet är något som Fixza verkligen står för. Det du börjar med att göra är att välja belopp och återbetalningstid när du kommer in på deras hemsida. Därefter får du fylla i nödvändiga uppgifter, som till exempel email, telefonnummer och syfte med lån. Efter det får du verifiera dig enkelt med BankID. Sedan gör de en kreditupplysning via Bisnode och därefter kan du räkna med pengarna in på kontot samma dag.

Ränta & avgifter

Först och främst ger de dig en fast nominell ränta på 39% och dessutom tillkommer en effektiv ränta på 386%. Du måste även betala en administrationsavgift på 39 kr och en uppläggningsavgift på 495 kr. Om man bortser från avgifterna så anser vi att det helt klart är ett schysst lån!

Kundservice och öppettider

Det vi verkligen värderar högt hos Fixza är att de har en otroligt bra men också engagerad kundservice. De hjälper dig vid eventuella frågor som du har. Du kan kontakta dem antingen via mail ([email protected]) eller telefon (08 501 00 669). De har öppet mellan 08:00 – 19:00 på vardagar och 10:00 – 14:00 på helger. Är du dock ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida: www.fixza.se

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Fixza

Recensera Fixza

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Fixza

Fixza

Låneansökan hos Fixza

Vi har avslutat vårt samarbete med Fixza och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Fixza

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta