5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2,95% – 29,27%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 5.79%, 100 000 kr, över 9 år. Kostnaden är 1183 kr per månad, totalt: 127 764 kr.

Företagsuppgifter

Vill du jämföra lån gratis ska du gå till Finansmatch. Samtidigt som det är helt gratis är tjänsten dessutom digital. Det är således mycket smidigt och enkelt att ansöka om lån hos Finansmatch. Allt du behöver är ett par minuter men också en dator eller mobiltelefon. Du får dock bara en kreditupplysning hos UC. Finansmatch är alltså ett enkelt och pålitligt alternativ för dig som vill jämföra lån gratis på internet.

Låna pengar hos Finansmatch

Finansmatch erbjuder dig möjligheten att jämföra allt ifrån snabblån men även privatlån direkt på deras hemsida. Du börjar därför med att söka upp Finansmatch på din dator eller mobiltelefon. Därefter fyller du i hur mycket pengar du vill lån samt lånetid. Du kan dessutom låna upp till 600 000 kr. Finansmatch kommer därefter att ge dig en ungefärlig summa du ska betala tillbaka per månaden. Räntan är emellertid rörlig och är satt individuellt. Avslutningsvis anger du ett fåtal uppgifter om dig själv och skickar in din ansökan. Det tar därför inte mer än ett par minuter att slutföra din ansökan.

Samla dina lån hos Finansmatch

Det finns många fördelar med att samla sina lån. Ett tillfälle då du skulle vilja göra det är om du exempelvis har flera, mindre, lån med hög ränta. Ett samlingslån skulle då innebära att du betalar av alla dina mindre lån. Sedan har du bara ett lån kvar. Det leder i sin tur vanligtvis till lägre ränta eftersom samlingslånet är större. Utöver detta är det dessutom lättare att ha bra överblick över ekonomin med ett lån. De hjälper dig således att hitta rätt samlingslån. Här kan du jämföra olika långivare men också få så låg ränta som möjligt. Sammanfattningsvis är Finansmatch det perfekta alternativet för dig som vill samla dina lån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Slutligen är det självklart även viktigt att veta hur snabbt du kan få ditt lån utbetalt. Vissa banker hos Finansmatch betalar ut lånet redan samma dag. Du skickar själv in din ansökan direkt till den långivare som du i sin tur har valt. Således slipper du mellanhänder som för att ansökan tar längre tid. En nackdel med dem är att det dock inte finns några kontaktuppgifter. Däremot kan du ha koll på deras hemsida (www.finansmatch.se) ifall de lägger in en kundtjänst. De samarbetar emellertid med Advisa som har en bra kundtjänst.

Finansmatch

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Finansmatch

Recensera Finansmatch

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Finansmatch

Finansmatch

Låneansökan hos Finansmatch

Vi har avslutat vårt samarbete med Finansmatch och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Finansmatch

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta