Ferratum Primeloan

Lånebelopp
46.000 - 200.000 kr
Löptid
1 - 12 år
Ränta
7.95% - 11.95%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Ferratum Primeloan

  • ✔️ Måste ha fyllt 25 år
  • ✔️ Inneha svenskt bankkonto
  • ✔️ Du måste ha ett svenskt mobiltelefonnummer
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Inga skulder hos kronofogden

Ferratum Primeloan är Ferratums nylanserade version på privatlån. Ferratum som är mestadels känd för sina kontokrediter har kommit med ett väldigt förmånligt blancolån just på grund av deras låga lånekostnader och direkta utbetalningar till storbankerna som SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Låna pengar hos Ferratum Primeloan

Ferratum Primeloan erbjuder privatlån (blancolån) upp till 200 000 kr. Du ansöker enkelt genom att först och främst ange på deras hemsida beloppet och löptiden som passar dig bäst. Därefter ser du vilka räntor och avgifter som kommer tillkomma. Efteråt kommer en kreditupplysning via UC göras på dig. Efter din ansökan blir beviljad så kan du räkna med att dina pengar betalas ut direkt.

Direkta utbetalningar med Ferratum Primeloan

Det som vi värderar väldigt högt här på Hittadittlån är att du ska få dina pengar utbetalda snabbt efter att din ansökan har blivit beviljad. Du får dina pengar utbetalda direkt till storbankerna så som SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Skulle det vara så att din ansökan blir godkänd en dag som de inte har öppet. Då blir dina pengar utbetalda nästa bankdag.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Något som vi anser är väldigt bra med Ferratum är just deras kundservice. De ger dig snabbt och enkelt svar när det uppstår någon form av problem för dig. Deras kundservice är öppen mellan 09 – 17 från måndag till lördag. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.blancolan.ferratum.se).

 

Ferratum Primeloan

 

Vårt omdöme om Ferratum Primeloan

Ferratum är väldigt etablerade på marknaden och vi vet att det är en långivare som man kan lita på. Något som vi värderar enkelhet och det är något som Ferratum Primloan står för. Faktumet att de erbjuder dig ett förmånligt blancolån upp till 200 000 kr med direkt utbetalning tycker vi är guldvärt.

Fördelar

  • ✅ Snabb ansökan
  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Höga lånesummor

Nackdelar

  • ❌ Du måste klara en kreditupplysning hos UC