46.000 - 200.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 12 år
Löptid
7.95% - 11.95%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 8,25%, 46 000 kr, över 1 år. Kostnaden ä r 4 047 kr per månad, totalt: 48 560 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Ferratum Sweden AB
Telefon
Adress
Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 21:00
Lördag - Söndag: 11:00 - 18:00

Ferratum Primeloan är Ferratums nylanserade version på privatlån. Ferratum som är mestadels känd för sina kontokrediter har kommit med ett väldigt förmånligt blancolån just på grund av deras låga lånekostnader och direkta utbetalningar till storbankerna.

Låna pengar hos Ferratum Primeloan

Ferratum Primeloan erbjuder privatlån (blancolån) upp till 200 000 kr. Du ansöker enkelt genom att först och främst ange på deras hemsida beloppet och löptiden som passar dig bäst. Därefter ser du vilka räntor och avgifter som kommer tillkomma. Efteråt kommer en kreditupplysning via UC göras på dig. Efter din ansökan blir beviljad så kan du räkna med att dina pengar betalas ut direkt.

Direkta utbetalningar

Det som vi värderar väldigt högt här på Hittadittlån är att du ska få dina pengar utbetalda snabbt efter att din ansökan har blivit beviljad. Du får dina pengar utbetalda direkt till storbankerna så som SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Räntor och avgifter hos Ferratum Primeloan

Det vi främst gillar med Ferratum Primeloan är just deras förmånliga räntor. De har en nominell ränta som sträcker sig ifrån 7.95% upp till 11.95%. Deras effektiva ränta är däremot mellan 8.24% och 12.62%. De har heller inga dolda avgifter som uppläggningsavgifter och administrationsavgifter. Det är något som vi verkligen värderar högt hos en långivare. Därför är Ferratum Primeloan en stor favorit bland blancolån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Något som vi anser är väldigt bra med Ferratum är just deras kundservice. De ger dig snabbt och enkelt svar när det uppstår någon form av problem för dig. Deras kundservice är öppen mellan 09 – 17 från måndag till lördag. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.blancolan.ferratum.se).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Ferratum Primeloan

Recensera Ferratum Primeloan

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Ferratum Primeloan

Ferratum Primeloan