20.000 - 60.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas dagsvis eller månadsvis. Priset är baserat på en bedömning av ditt företags ekonomi

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Krea Technology AB
Telefon
Adress
Valhallavägen 60, 114 27 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Fakturino är låneförmedlaren som hjälper ditt företag att hitta rätt företagsfinansiering digitalt. Oavsett om du driver en enskild firma eller ett Aktiebolag så är utbudet stort. Fakturino samarbetar i sin tur med över 30 olika långivare. De kommer att tävla om att ge dig bästa möjliga villkor. Du kan således ansöka om max 60 000 000 kr med en högsta återbetalningstid på 5 år. Din ansökan tar bara några minuter. Därefter får bankerna en notis och de kan sedan ge sina anbud. Du kan alltid få råd men också stöd av Fakturinos experter så att du säkert gör rätt val.

Ansöka om  företagslån hos Fakturino

För att ansöka om ett företagslån hos Fakturino så börjar du å ena sidan med att fylla i en ansökan. Du väljer hur mycket du vill låna samt vilken återbetalningstid du önskar. Du måste även ange dina kontaktuppgifter, ditt organisationsnummer samt en kort beskrivning om vad du ska använda lånet till. Därefter legitimerar du dig enkelt med bankID och så är processen igång. Ansökan när helt gratis och du förbinder dig inte till något i det här steget. När du väl har skickad din ansökan så får samtliga banker som Fakturino samarbetar med en notis. Det är om att du är intresserad av ett lån och de kan därmed börja sin budgivning. Du kan inom 24 h logga in på Fakturinos plattform för att jämföra de olika alternativen.

Vem kan ansöka om ett företagslån via Fakturino?

För att kunna ansöka om ett lån så måste du först och främst ha ett registrerat företag i Sverige. Efter det då är det de som bestämmer vilka krav som de ställer på ditt företag. Om du däremot lånar till en enskild firma. Då är det vanligt att långivaren tittar på din privatekonomi, ditt bokslut, din affärsplan och din budget. Gällande aktiebolag, då kollar de ofta på hur länge ditt företag har existerat. Därefter kollar de på hur stabil ekonomin är men också hur mycket företaget omsätter.

Återbetalning

Även återbetalningen är lite beroende av vilken långivare du väljer. Men Fakturino ser till att det är klart och tydligt vad ditt lån kommer att kosta. Även hur du återbetalar det. Fakturino säkerställer att du har full överblick på den effektiva räntan. Där ingår i sin tur uppläggningsavgift, fakturaavgift etc. De baserar räntan på ditt företagsstatus, det gäller likviditeten, förmågan att betala tillbaka eller ifall du har några betalningsanmärkningar.

Kundservice och öppettider

Fakturino har professionella rådgivare som du når på både mejl, chatt och telefon under vanlig kontorstid. Du kan även via deras hemsida välja att bli uppringd genom att lämna ditt telefonnummer. Ifall du är ute efter mer information kan besöka deras hemsida (www.fakturino.se)

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Fakturino

Recensera Fakturino

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Fakturino

Fakturino