Fairlo

Lånebelopp
2000 - 50.000 kr
Löptid
Upp till 72 månader
Ränta
13.18% - 19%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Fairlo

  • ✔️ Minst 120 000 kr i inkomst per år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Ingen skuld hos Kronofogden
  • ✔️ Ditt bankkontonummer måste vara svenskt

Är du ute efter ett lån där du får pengarna in på kontot direkt efter att din godkända ansökan? Då är Fairlo den rätta långivaren för dig. Fairlo är en av våra favoriter här och de har inga dolda avgifter. Samt att de betalar även ut till dig alla dagar året runt. De har också ingen koppling med Upplysningscentralen då de gör sina kontroller via Bisnode. Här kan du bland annat läsa om vårt omdöme om dem samt hur du kommer i kontakt med dem.

Snabblån med Fairlo

Det som gör dem speciella är just deras snabblån med direkta utbetalningar och snabb låneprocess. Vad du behöver göra är att välja vilket lånebelopp (2000 kr – 50 000 kr) du vill använda dig av. Därefter får du välja vilken återbetalningstid du känner passar dig bäst. Efter det så räknar de ut vilken månadskostnad du får utefter vilket belopp och vilken återbetalningstid du använder. Helt klart en favorit bland våra nya smslån 2020.

Låna utan UC med betalningsanmärkningar

Som tidigare nämnt så är Fairlo ett väldigt flexibelt alternativ. De tillåter att du har betalningsanmärkningar och istället för att använda sig av Upplysningscentralen så går din kreditupplysning via Bisnode. Det är alltså ett lån utan UC. Det innebär att dina framtida lån med Upplysningscentralen inte kommer att bli påverkade.

Att låna med Fairlo

Fairlo har alltid gått efter måttot “Ge människor möjlighet att lösa en oväntad utgift på jämlika villkor och humana priser”. Det är nått som de verkligen står för. Precis som vem som helst så begår vi misstag. Det kan vara till exempel att vi råkar tappa sin mobil men inte lyckas få ut någon ersättning. Då finns Fairlo där för dig och låter dig låna pengar tills du har rätt ut din ekonomiska situation. Därför anser vi att Fairlo är en av de mer rättvisa långivare vi har på hemsidan. Detta är eftersom att de låter dig låna i sådana akuta situationer. Dessutom slipper du gå igenom den vanliga långa låneprocessen.

Direkta utbetalningar

Det vi också gillar med Fairlo är att de erbjuder direkta utbetalningar. Vilket innebär att du i sin tur direkt får in pengarna på kontot ifall du blir beviljad. Det är perfekt ifall du är ute efter ett lån i akuta situationer. De erbjuder utbetalningar direkt till Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken och Danske Bank. Något som de också gör är att erbjuda utbetalningar även på helger vilket vi ser som en stor fördel.

Räntor och avgifter hos Fairlo

Som sagt, det vi främst gillar med Fairlo är just deras förmånliga räntor som de erbjuder dig. Deras årsränta även kallat fasta ränta är mellan 13.18% och 17.52%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 14% och 19%. Det vi främst gillar är just att de inte har några dolda avgifter som aviavgifter och uppläggningsavgifter. Därför är Fairlo helt klart en stor favorit hos Hittadittlån.

Kontakt och öppettider

Är du ute efter Fairlos kundservice? Då kan du nå dem via antingen telefon (08-128 912 89) eller mail ([email protected]). Deras öppettider är mellan 09:00 – 17:00 varje vardag. Tyvärr har de inte öppet på helger vilket är lite synd. Ifall du är ute efter mer information så kan du således besöka deras hemsida.

 

Fairlo

 

Vårt omdöme om Fairlo

Vi anser att Fairlo är som sagt en av de mer rättvisa långivarna vi har. Eftersom de inte vill göra din vardag krångligare genom att göra låneprocessen enkel och smidig. Därför hjälper de dig att slippa kreditupplysningen via Upplysningscentralen och att de tillåter betalningsanmärkningar. De är till för att du ska kunna ta ett lån snabbt för att lösa en ekonomisk situation även i vardagen. Men om du är ute efter ett större lån under längre period så finns det bättre alternativ.

Fördelar

  • ✅ Kreditupplysning görs via Bisnode istället för UC
  • ✅ Snabba utbetalningar
  • ✅ Accepterar betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • ❌ Åldersgräns på 20 år
  • ❌ Inkomstkrav på 120 000 kr per år

Vanliga frågor om Fairlo

Var nånstans gör Fairlo sin kreditupplysning?
Hur lång tid efter mitt lån har blivit beviljat får jag utbetalt?
Hur mycket kan jag låna hos Fairlo?
Vad har de fått för omdöme?