10.000 - 50.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 10 år
Löptid
24.95% - 28.01%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: 20 000 kr i annuitetslån på 1 år med 24,95% nominell ränta, 28,01% effektiv ränta, kostar 1 901 kr/mån (12 ggr). Att återbetala: 22 805 kr inkl. alla avgifter.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Catalunia Capital AB
Telefon
Adress
Box 5347, 102 47 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Extralånet är långivaren för dig som är ute efter ett snabblån utan en kreditupplysning hos Upplysningscentralen. De erbjuder dig dessutom att ansöka med betalningsanmärkning. En simpel och helt digital ansökan med BankID tillkommer och du kan också ansluta dem till Kivra. Räntorna är relativt förmånliga om man jämför med deras konkurrenter och inga dyra uppläggningsavgifter tillkommer.

Snabblån utan UC hos Extralånet

Extralånet erbjuder som sagt snabblån utan UC. Anledningen till varför det är fördelaktigt att ansöka om ett lån utan UC är för att de inte rapporterar till UC vid din kreditupplysning. De använder sig istället av Bisnode vilket är ett annat företag som utför kreditupplysningar. De låter dig dessutom att ansöka om relativt stora belopp (10 000 kr – 50 000 kr), vilket inte är särskilt vanligt om man inte gör kreditupplysningen hos UC.

Ansök med betalningsanmärkning

Extralånet tillåter dig att ansöka med betalningsanmärkning. Det kan vara ett lån för dig som tidigare har haft svårt att få lån beviljat. Däremot måste du ha en stabil inkomst för tillfället och du bör alltid se igenom dina låneavtal så du inte riskerar en till anmärkning. I dagsläget kräver de att du har en årsinkomst på 150 000 kr (dvs. en månadsinkomst på 12 500 kr).

Hur ansöker jag?

Du börjar att gå in på deras hemsida därefter anger du hur stort belopp du vill ansöka om men också återbetalningstid. Därefter får du skriva in nödvändig information så som:

Räntor & avgifter hos Extralånet

För att vara ett snabblån så anser vi att Extralånet har relativt förmånliga räntor. De har en fast årsränta på 24.95%. Däremot har de en effektiv ränta på 28.01%. De har faktiskt inga administrationsavgifter eller uppläggningsavgifter, vilket är till stor fördel för dig som låntagare.

Kundservice & öppettider

Ifall du vill nå deras kundservice, då kan du enkelt göra det via antingen e-post eller telefon. Öppettiderna för deras kundservice är mellan 9 – 17 alla helgfria vardagar. Är du dock ute efter mer information, då kan du alltid besöka deras hemsida för mer information.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Extralånet

Recensera Extralånet

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Extralånet

Extralånet