1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 12 månader
Löptid
39.8% - 84.23%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
280 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,87%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 112 kr per månad, totalt: 1 347 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
GF Money Consumer Finance AB
Telefon
Adress
Östra Ågatan 31
753 22 Uppsala
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

Expresskredit beviljar kontokredit på upp till 30 000 kr. Ansökan är helt digital och sker således direkt via din dator eller mobiltelefon. Fördelen med Expresskredit är att du bara betalar för det beloppet som du faktiskt använder. Skulle du således ansöka om en kontokredit på 30 000 kr. Då skulle du endast behöva betala för 10 000 kr om du använder dig av 10 000 kr. Expresskredit fungerar alltså lite som ett kreditkort, fast på nätet.

Snabblån hos Expresskredit

Att ansöka om snabblån hos Expresskredit är mycket enkelt. Du börjar med att besöka deras hemsida. Där anger du hur stor kontokredit du i sin tur skulle vilja få beviljat. Du kan ansöka om allt ifrån 1000 kr upp till 30 000 kr. Efter det så måste du skapa ett konto. Det är nödvändigt eftersom det är där din kontokredit kommer finnas tillgänglig för uttag. Sedan måste du ange lite information om dig själv som exempelvis personnummer och dina kontouppgifter. Du kommer därefter att skriva under din ansökan digitalt med hjälp av bankID eller mobilt bankID. Avslutningsvis får du slutligen ett preliminärt besked om din ansökan. Innan det slutliga beskedet går igenom så måste du skriv under avtalet innan de betalar ut pengarna. Även det kommer kunna ske med hjälp av bankID direkt på din dator.

Kontokrediten

Expresskredit ger dig alltså en kontokredit. Men eftersom ansökan är så smidigt och enkel kan tjänsten ses mer eller mindre som ett vanligt snabblån. Eftersom det är ett snabblån så betalar Expresskredit ut nästan direkt, precis som med alla andra sms lån och direktlån.

Räntor & avgifter hos Expresskredit

Det vi gillar med Expresskredit är faktumet att de har en fast årsränta som är samma för alla oavsett om du har bra eller dålig ekonomi. Årsräntan är på 39.8% vilket är helt okej jämfört med deras konkurrenter. Däremot sträcker sig deras effektiva ränta från 53.12% upp till 84.23%. Det tillkommer dock en uppläggningsavgift på 280 kr och en aviavgift på 45 kr. Hade det inte varit för de extra avgifterna hade de fått ett bättre betyg av oss.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Efter att din kontokredit har blivit beviljad så kommer de betala ut direkt. Hur lång tid det tar innan du får ditt uttag beror på vilken bank du har. Om din bank tillåter direktutbetalningar kommer pengarna därför att finnas på ditt konto omgående. Skulle din bank mot förmodan inte tillåta direktutbetalning sker utbetalningen antingen på eftermiddagen eller kommande förmiddag. Allt beroende på hur dags på dagen du gör din ansökan. Om du skulle ha några frågor finns kundtjänst tillgänglig . De har öppet vardagar mellan klockan 08:00 – 18:00 men också helger mellan klockan 10:00 – 14:00. Du når kundtjänst på telefonnummer 018-71 00 03. Det går även bra att mejla på [email protected]. Är du ute efter mer information så går det bra att besöka deras hemsida (www.expresskredit.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Expresskredit

Recensera Expresskredit

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Expresskredit

Expresskredit

Låneansökan hos Expresskredit

Vi har avslutat vårt samarbete med Expresskredit och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Expresskredit

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta