Everydayplus

Lånebelopp
1.000 - 25.000 kr
Löptid
1 - 12 mån
Ränta
39% - 113.46%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Everydayplus

 • ✔️ Folkbokförd i Sverige
 • ✔️ 120 000 kr i årsinkomst
 • ✔️ Inneha BankID
 • ✔️ Kan ej ha betalningsanmärkningar
 • ✔️ Ingen skuld hos Kronofogden
 • ✔️ Du måste vara mellan 20 - 75 år

Låna pengar hos Everydayplus

Everydayplus är en långivare som erbjuder snabblån men också så kallat sms lån i form av kontokrediter. Everydayplus är en aktör på lånemarknaden som har varit aktiva sedan 2005. Något vi på Hittadittlån värderar väldigt högt är trygghet, precis som Everydayplus därav står för. Det som vi dock gillar med Everydayplus är att de gör sin kreditupplysning via Bisnode istället för UC. De erbjuder även direkt utbetalning till Nordea. Detta är bra ifall du är i ett akutläge.

Låna utan UC med Everydayplus

Som tidigare nämnt så är den främsta fördelen med Everydayplus faktumet att du kan låna utan UC. De använder sig istället av Bisnode. Att låna utan UC är till fördel oavsett din inkomst. Fördelen är att ditt register hos Upplysningscentralen inte således blir belastat. Detta leder till att dina framtida lån via Upplysningscentralen kommer bli underlättade.

Direkta utbetalningar

Att få sina pengar på kontot direkt efter ansökan är inget konstigt. Det kan vara att du är i akut behov av pengar och därför behöver dem så snabbt som möjligt. Everydayplus erbjuder direkt utbetalning till Nordea. Det som även är till väldigt stor fördel är att du kan ansöka om lånet på helger.

Delbetalning och App

Det som vi gillar med dem är att de erbjuder en egen app. Du kan i sin tur ladda ner den på både iOS och Android. Där kan du se dina fakturor samt hur mycket du har nyttjat av din kredit. Eftersom att det är en kontokredit så behöver endast betala ränta på din nyttjade krediten. Det är till fördel eftersom att du kanske vet exakt hur mycket du behöver låna. Du kan även öka din kredit i efterhand ifall du skulle behöva låna mer.

Räntor och avgifter

Vi skulle säga att de också har ganska förmånliga priser. Den nominella räntan är 39%. Därefter en effektiv ränta 113,46% samt en månadsränta på 3.25% av kapitalskulden. Därefter en uppläggningsavgift 395 kr..

Kundtjänst och öppettider

De har en bra men även hjälpsam kundtjänst. Du kan ringa dom på telefonnumret 08 225 115 men också maila dem på [email protected] Deras kontor har öppet mellan 08-19 varje vardag och på helger har de öppet 10-14. Deras hemsida är www.everydayplus.se

 

Everydayplus

 

Vårt omdöme om Everydayplus

Vi anser att de är en väldigt bra och rättvis långivare. Något vi värderar väldigt högt hos dom är faktumet att de erbjuder ett lån utan UC. Det är dock inte bara det, de erbjuder även direkta utbetalningar till Nordea vilket är till fördel. Vi ger de bara 4 stjärnor eftersom de inte tillåter betalningsanmärkningar vilket vi ser som en nackdel. Detta kan man se över eftersom de erbjuder en smidig app där du enkelt kan hålla koll på fakturor, nyttjad kredit samt mycket mer.

Fördelar

 • ✅ Lån med Bisnode
 • ✅ Smidig App
 • ✅ Direkt utbetalning
 • ✅ Förmånliga räntor

Nackdelar

 • ❌ Du får inte ha betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Everydayplus

Betalar de ut även på helger?
Tar de hjälp av UC när de gör sin kreditupplysning?
Kan jag ansöka trots betalningsanmärkning?
Vad har Everydayplus fått för omdöme?