1.000 - 25.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 12 mån
Löptid
39% - 113.46%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
395 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 160,89%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 174 kr per månaden, totalt: 2 094 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
OPR-Finance AB
Telefon
Adress
Kungsbroplan 1
112 26 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 20:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00

Låna pengar hos Everydayplus

Everydayplus är en långivare som erbjuder snabblån men också så kallat sms lån i form av kontokrediter. Everydayplus är en aktör på lånemarknaden som har varit aktiva sedan 2005. Något vi på Hittadittlån värderar väldigt högt är trygghet, precis som Everydayplus därav står för. Det som vi dock gillar med Everydayplus är att de gör sin kreditupplysning via Bisnode istället för UC. De erbjuder även direkt utbetalning till Nordea. Detta är bra ifall du är i ett akutläge.

Låna utan UC med Everydayplus

Som tidigare nämnt så är den främsta fördelen med Everydayplus faktumet att du kan låna utan UC. De använder sig istället av Bisnode. Att låna utan UC är till fördel oavsett din inkomst. Fördelen är att ditt register hos Upplysningscentralen inte således blir belastat. Detta leder till att dina framtida lån via Upplysningscentralen kommer bli underlättade.

Direkta utbetalningar

Att få sina pengar på kontot direkt efter ansökan är inget konstigt. Det kan vara att du är i akut behov av pengar och därför behöver dem så snabbt som möjligt. Everydayplus erbjuder direkt utbetalning till Nordea. Det som även är till väldigt stor fördel är att du kan ansöka om lånet på helger.

Delbetalning och App

Det som vi gillar med dem är att de erbjuder en egen app. Du kan i sin tur ladda ner den på både iOS och Android. Där kan du se dina fakturor samt hur mycket du har nyttjat av din kredit. Eftersom att det är en kontokredit så behöver endast betala ränta på din nyttjade krediten. Det är till fördel eftersom att du kanske vet exakt hur mycket du behöver låna. Du kan även öka din kredit i efterhand ifall du skulle behöva låna mer.

Räntor och avgifter

Vi skulle säga att de också har ganska förmånliga priser. Den nominella räntan är 39%. Därefter en effektiv ränta 113,46% samt en månadsränta på 3.25% av kapitalskulden. Därefter en uppläggningsavgift 395 kr..

Kundtjänst och öppettider

De har en bra men även hjälpsam kundtjänst. Du kan ringa dom på telefonnumret 08 225 115 men också maila dem på [email protected]. Deras kontor har öppet mellan 08-19 varje vardag och på helger har de öppet 10-14. Deras hemsida är www.everydayplus.se

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Everydayplus

Recensera Everydayplus

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Everydayplus

Everydayplus

Låneansökan hos Everydayplus

Vi har avslutat vårt samarbete med Everydayplus och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Everydayplus

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta