Enklare

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 20 år
Ränta
2.95% - 39%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
OK
Utbetalning
Beror på bank
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Enklare

  • ✔️ Minst 20 år gammal
  • ✔️ Ingen skuld hos KFM
  • ✔️ Du ska klara en kreditupplysning

Enklare är låneförmedlaren som har tagit lånemarknaden med storm sedan 2014. De förmedlar allt ifrån privatlån till samlingslån och har fått bra omdöme från nästan alla låntagare. Enklare samarbetar i dagsläget med 33 st olika banker och långivare. Hos dem kan du ansöka om lån från 5000 kr upp till 600 000 kr.

Privatlån upp till 600 00 kr via Enklare

Som sagt, de förmedlar privatlån från 5000 kr upp till 600 000 kr. Fördelen med Enklare är att de sammanställer lån 33 st olika långivare och du kan därefter välja det lån som du anser passar dig bäst. Löptiderna som de har sträcker sig från 1 år upp till hela 20 år. Således kan du antingen välja ett mer långsiktigt lån eller ett mer kortsiktigt. Enklare passar helt enkelt de flesta typer av låntagare.

Ansök om att samla dina lån

Enklare förmedlar inte bara privatlån, utan samlingslån också. De ger dig chansen att ansöka om att samla dina lån. Det innebär i sin tur att du samlar ihop dina mindre lån och krediter för att göra det till ett enda större lån. På så sätt kan du få lägre ränta och månadskostnader, fast det blir under en längre period. Det gör att du får en bättre överblick över din privatekonomi.

Räntor och avgifter hos Enklare

Det är inte deras egna räntor och avgifter som vi visar utan alla långivare som de förmedlar sammanställt. Den fasta räntan som de förmedlar sträcker sig mellan 2.95% upp till 39%. Deras effektiva ränta sträcker sig dock mellan 2.99% upp till hela 87.09%. Fördelen är att de inte har några som helst avgifter för att du ska kunna ansöka om lån via dem. Däremot kan andra långivares avgifter tillkomma beroende på vilken du väljer. Vi skulle säga att de har låga räntor jämfört med deras konkurrenter.

Kundservice och öppettider

Du som vill komma i kontakt med Enklare kan simpelt göra det via antingen email eller telefon. Deras emailadress är kontakt@enklare.se och deras telefonnummer är 0770 33 07 77. Öppettiderna för deras kundtjänst är mellan 09:30 – 17:00. Däremot har de stängt på lördagar och söndagar, vilket vi ser som en liten nackdel. Om du är ute efter mer information, då kan du besöka deras hemsida.

 

Enklare

Vårt omdöme om Enklare

Enklare är en av våra favorit låneförmedlare vi har på sajten. Faktumet att du kan få flertal låneerbjudanden med bara en (1) UC anser vi är till stor fördel. De långa löptiderna gör att lånen passar de flesta, oavsett om du vill ha ett längre eller kortare lån. De enda nackdelarna vi kan se att de gör sin kreditupplysning via UC och inte har sin kundtjänst öppen på helger.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkning
  • ✅ Digital ansökan
  • ✅ Personlig rådgivare
  • ✅ Kostnadsfri process

Nackdelar

  • ❌ Kundtjänsten har inte öppet på helger
  • ❌ De gör en UC

Vanliga frågor om Enklare

Var sker deras kreditupplysning?
Godtar Enklare betalningsanmärkningar?
Hur mycket får jag låna hos Enklare?
Vilka låneformer erbjuder de?