10.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
2.95% - 21.82%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 851 kr per månad, totalt: 10 207 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Direkto AB
Telefon
Adress
Vasagatan 28
111 20 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00

Om du letar efter en bra låneförmedlare med många alternativ och förmånliga villkor så är Direkto ett alternativ. De erbjuder både privatlån utan säkerhet och samlingslån. De har flera samarbetspartners som exempelvis Bluestep och marginalen bank.

Jämför privatlån med Direkto

Direkto erbjuder både samlingslån men också privatlån. Fördelen är också att lånen är utan säkerhet. När du ansöker om ett lån hos dem tar de endast en UC. Det leder till att du därför får erbjudanden från alla deras samarbetspartners. Några av deras samarbetspartners är Coop bank, Bluestep och marginalen bank. Detta är en stor fördel även för dig som kund istället för att vända sig mot en långivare i taget. Annars tar alla långivare separata UC:s vilket kan drabba din kreditvärdighet. Du gör din ansökan smidigt på deras hemsida där du kan välja ditt önskat lånebelopp samt återbetalningstid. Därefter får du en ungefärlig månadskostnad (med ränta och amortering). Om du sedan går vidare med din ansökan får du fylla i dina personuppgifter, kontaktuppgifter och övrig information. Detta leder till att du får det bästa lånet utifrån dina förutsättningar. Du kan sedan enkelt signera med BankID.

Låna med betalningsanmärkningar

Direkto ger dig möjligheten att ta ett lån fastän du har betalningsanmärkningar. Däremot får du inte ha mer än 10 anmärkningar och de får ej vara nyare än 6 månader. Det är till fördel för dig som tidigare har haft svårt att få ett lån beviljat med en anmärkning. Helt klart något vi värderar högt hos dagens långivare, faktumet att de är så flexibla när det kommer till just betalningsanmärkningar.

Ansök om ett samlingslån

De erbjuder även samlingslån om du exempelvis har flera smålån med höga kostnader. Isåfall kan du slå ihop dessa lån med hjälp av ett samlingslån för att sänka dina månadskostnader. Detta kan också leda till att du får lägre ränta på dina befintliga lån. Det är inte den enda fördelen. Du får dessutom bättre chans att hålla reda på din ekonomi och du har nu endast en enda långivare att betala tillbaka till.

Räntan hos Direkto

Det som vi framförallt gillar med Direkto, det är deras förmånliga räntor. Det är något som i princip är A och O när du ska bestämma dig för att ansöka om ett lån. Deras fasta ränta är mellan 2.95% och upp till 19.9%. Däremot så är deras effektiva ränta mellan 3% upp till 21.82%. Detta ser vi som väldigt lågt jämfört med deras konkurrenter. Dessutom har de inte heller några uppläggningsavgifter eller några administrationsavgifter.

Öppettider och kundservice

Deras kundsupport har öppet alla vardagar från 09:00 men även till  18:00. Du kan nå dem både via telefon och E-post. Därför borde du inte tveka om att höra av dig om du har eventuella frågor eller funderingar. Du kan således nå dem på deras hemsida.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Ordna Bolån

Recensera Ordna Bolån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Ordna Bolån

Ordna Bolån

Låneansökan hos Ordna Bolån

Vi har avslutat vårt samarbete med Ordna Bolån och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Ordna Bolån

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta