5000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
6.39% - 21.95%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Ingen
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 6,58%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 435 kr per månad, totalt: 5 224 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Response Finance ApS
Hemsida
Telefon
Adress
Åboulevarden 22, 4., 8000 Aarhus
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Creditti är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner att jämföra olika privatlån men också blancolån. Den här tjänsten fungerar lite annorlunda än många andra jämförelsesajter. Hos Creditti får du i sin tur hjälp att räkna fram ditt kreditbetyg. När du sedan gjort det kommer du även får några utvalda låneerbjudanden skickade till dig. Du kan välja att låna från 5000 kr upp till och med 500 000 kr via Creditti. Tjänsten är gratis och de gör ingen kreditupplysning i samband med din värdering. Det är emellertid möjligt att långivaren själv göra en UC om du väljer att gå vidare och ta ett lån.

Jämför privatlån hos Creditti

Om du vill ha hjälp att räkna fram ditt kreditbetyg kan Creditti således hjälp dig med det. Genom att först göra en kreditbedömning kommer de sedan även kunna presentera olika låneerbjudanden till dig. Således är det ett sätt för dig att jämföra privatlån baserat på ditt eget kreditbetyg.

Beräkna kreditbetyg med Creditti

De erbjuder alltså i första hand en bedömning av ditt kreditbetyg. Du skulle även kunna göra samma bedömning hos andra bolag, som exempelvis UC. Det finns emellertid skillnader i hur bedömningen går till. Då UC har tillgång till information om exempelvis din inkomst och dina skulder. Då baserar de sin kreditbedömning på dina egna uppgifter. Creditti kommer istället att jämföra dina uppgifter gentemot andra sökande. Därefter matcha dina uppgifter mot det kreditbetyget som andra har fått.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av ett eventuellt lån beror till stor del på vilken långivare som du väljer att använda dig av. I vanliga fall kan du emellertid räkna med att pengarna når ditt konto ett par dagar. Det är i sin tur efter du har skrivit under skuldebrevet. Är du ute efter mer information så bör du besöka deras hemsida (www.creditti.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Creditti

Recensera Creditti

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Creditti

Creditti

Låneansökan hos Creditti

Vi har avslutat vårt samarbete med Creditti och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Creditti

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta