Creditti

Lånebelopp
5000 - 500.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
6.39% - 21.95%
Kreditupplysning
Ingen
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Beror på bank
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Creditti

  • ✔️ Du är över 18 år
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Beroende på långivare kommer olika inkomstvillkor att tillkomma

Creditti är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner att jämföra olika privatlån men också blancolån. Den här tjänsten fungerar lite annorlunda än många andra jämförelsesajter. Hos Creditti får du i sin tur hjälp att räkna fram ditt kreditbetyg. När du sedan gjort det kommer du även får några utvalda låneerbjudanden skickade till dig. Du kan välja att låna från 5000 kr upp till och med 500 000 kr via Creditti. Tjänsten är gratis och de gör ingen kreditupplysning i samband med din värdering. Det är emellertid möjligt att långivaren själv göra en UC om du väljer att gå vidare och ta ett lån.

Jämför privatlån hos Creditti

Om du vill ha hjälp att räkna fram ditt kreditbetyg kan Creditti således hjälp dig med det. Genom att först göra en kreditbedömning kommer de sedan även kunna presentera olika låneerbjudanden till dig. Således är det ett sätt för dig att jämföra privatlån baserat på ditt eget kreditbetyg.

Att räkna ut sitt kreditbetyg hos Creditti är smidigt men också otroligt snabbt. Själva ansökan tar bara ett par minuter att genomföra. Du fyller enkelt i information om dig själv och signerar därav ansökan med hjälp av bankID. Dessutom hela tjänsten digital. Om du därefter vill har du möjligheten att ange en önskad lånesumma. Detta är emellertid inte något krav. Därefter kommer slutligen Creditti i så fall kunna ge dig ett par olika låneerbjudanden.

Creditti förmedlar bara kreditbetyg och jämför därav lån baserat på det. Vill du således ansöka om ett lån måste du själv kontakta långivaren vid eventuella frågor.

Beräkna kreditbetyg med Creditti

De erbjuder alltså i första hand en bedömning av ditt kreditbetyg. Du skulle även kunna göra samma bedömning hos andra bolag, som exempelvis UC. Det finns emellertid skillnader i hur bedömningen går till. Då UC har tillgång till information om exempelvis din inkomst och dina skulder. Då baserar de sin kreditbedömning på dina egna uppgifter. Creditti kommer istället att jämföra dina uppgifter gentemot andra sökande. Därefter matcha dina uppgifter mot det kreditbetyget som andra har fått.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av ett eventuellt lån beror till stor del på vilken långivare som du väljer att använda dig av. I vanliga fall kan du emellertid räkna med att pengarna når ditt konto ett par dagar. Det är i sin tur efter du har skrivit under skuldebrevet. Är du ute efter mer information så bör du besöka deras hemsida (www.creditti.se).

 

Creditti

 

Vårt omdöme om Creditti

Sammanfattningsvis erbjuder de en enkel men också smidig tjänst att använda sig av för att beräkna kreditbetyg. Dessutom får du flera låneerbjudanden efteråt. Du måste tyvärr söka om lånet själv, men eftersom de räknade ut dit betyg så blir troligen beviljad.

Fördelar

  • ✅ Enkelt och digital tjänst
  • ✅ Snabbt svar på din ansökan

Nackdelar

  • ❌ Ingen kundtjänst för eventuella frågor

Vanliga frågor om Creditti

Vad erbjuder Creditti för tjänst?
Hur gammal måste man vara för att använda sig av deras tjänst?
Sker allting digitalt?
Erbjuder Creditti snabba svar?