Creddo

Lånebelopp
10.000 - 10.000.000 kr
Löptid
1 mån - 5 år
Ränta
Individuell bedömning
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Creddo

  • ✔️ BankID eller mobilt bankID
  • ✔️ Aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag kan ansöka om ett företagslån
  • ✔️ Borgensman är ofta ett krav, dock inte alltid

Creddo är en låneförmedlare till företag. Med hjälp av Creddo får du enkelt men också smidigt fram information om olika långivare. Det är för att se till att du får de bästa möjliga förutsättningarna för ditt lån. Att jämföra företagslån hos Creddo är helt gratis och dessutom icke bindande. En annan stor fördel är trots allt att du slipper flera UC. Vidare tar det vanligtvis bara ett dygn innan Creddo återkopplar till dig med svar i form av olika låneerbjudanden. Även utbetalningen av lånet sker snabbt, men tar olika lång tid beroende av vilken långivare då väljer att låna utav. Vanligtvis kan du emellertid få lånet utbetalt redan samma dag.

Ansök om lån via Creddo Företagslån

Creddo jämför olika lån till företag till bland annat aktiebolag och enskild firma. Du kan således inte ansöka om ett lån som privatperson. Det är både gratis men samtidigt enkelt att skicka in en ansökan om ett lån hos Creddo. Du behöver bara ange lite information om dig själv men också ditt önskade lån. Sedan skickar Creddo vidare din förfrågan till olika långivare. De flesta långivare kräver även en personlig borgensman för lånet. Således rekommenderar Creddo att du anger detta direkt i ansökan. Det är på så sätt för att du ska få så många alternativ som möjligt att välja mellan.

Det tar ungefär 24 timmar för Creddo att göra en UC. Det är bland annat för att få svar ifrån de olika långivarna. Det är därför sedan upp till dig att jämföra de olika alternativen och se vilket som passar dig bäst. Vilket lån som är bäst lämpat beror däremot på dig och dina förutsättningar, det finns olika parametrar att titta på. Exempel på saker du måste väga in är bland annat återbetalningstid, beviljat lån och ränta för lånet.

Jämför lån med en UC hos Creddo

En stor fördel med att jämföra dina lån hos Creddo är att du också slipper flera UC. Creddo gör en UC för alla dina ansökningar, även fast det är flera banker som får låneförfrågan. Många förfrågningar hos UC kan således påverka din kreditvärdighet negativt. Det gör i sin tur att du i framtiden kan få problem med att få lån beviljade. Eller att du måste välja lån med sämre avtal. Sammanfattningsvis ska du alltså alltid se till att undvika så många UC som du bara kan.

Ränta

Eftersom det Creddo är en låneförmedlare så varierar räntorna. Det är på grund av att det inte är dom själva som sätter räntorna. Däremot så sker en individuell bedömning av vad din ränta kommer landa på. Eftersom det är företagslån så brukar räntorna ofta vara väldigt förmånliga. Det är en av många anledningar till varför vi anser att Creddo är en av de bättre på marknaden.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det har gått 24 timmar har du fått flera låneerbjudanden utav dem. Alla ifrån olika banker och långivare. När du valt vilket lån du vill ha. Då skriver du under ett skuldebrev med den långivaren och förbinder dig således till lånet. Underskriften kan ske antingen digitalt eller via vanligt post. Därefter kan själva utbetalningen äga rum. Om du gör en digital underskrift med BankID kan du därav få pengarna redan samma dag. I vissa fall tar det längre tid. De kan inte svara på några frågor vad gäller själva avtalet eller utbetalningstiden. Skulle du emellertid ha frågor om Creddos egna tjänst, alltså jämförelsen av lånen, kan du alltid kontakta dem. Deras telefon är öppen på vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00 och du når de på nummer 08-400 200 01. Det går även bra att mejla på epost: [email protected] Deras hemsida är www.creddo.se.

 

Creddo

 

Vårt omdöme om Creddo

Om du har ett företag och vill jämföra olika företagslån rekommenderar vi att du använder Creddo. Det är smidigt och dessutom helt gratis alternativ. Nackdelen med låneförmedlare är att de ofta saknar mycket information vad gäller själva lånet och dess villkor. Men det är ändå fördelaktigt att till en början använda deras tjänster för att samla information. Framförallt eftersom det besparar dig mycket jobb och flera kreditupplysningar hos UC.

Fördelar

  • ✅ Jämför lån med bara en UC
  • ✅ Helt gratis
  • ✅ Ansökan är inte bindande
  • ✅ Snabbt svar, vanligtvis inom 24 timmar

Nackdelar

  • ❌ Alla ansökningar bör inkludera en borgensman
  • ❌ De kan inte svara på några frågor om lånevillkor och utbetalningstider
  • ❌ Stängt på helger och röda dagar

Vanliga frågor om Creddo

Vilka typer av lån förmedlar Creddo?
Hur snabbt betalar Creddo ut pengarna?
Måste jag ha ett mobilt BankID för att ansöka?
Har de krav på borgensman?