10.000 - 10.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 5 år
Löptid
Individuell bedömning
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas varje dag eller varje månad. Priset bedöms utefter ditt företags ekonomi.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Creddo AB
Hemsida
Telefon
Adress
Birger Jarlsgatan 15
115 45 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Creddo är en låneförmedlare till företag. Med hjälp av Creddo får du enkelt men också smidigt fram information om olika långivare. Det är för att se till att du får de bästa möjliga förutsättningarna för ditt lån. Att jämföra företagslån hos Creddo är helt gratis och dessutom icke bindande. En annan stor fördel är trots allt att du slipper flera UC. Vidare tar det vanligtvis bara ett dygn innan Creddo återkopplar till dig med svar i form av olika låneerbjudanden. Även utbetalningen av lånet sker snabbt, men tar olika lång tid beroende av vilken långivare då väljer att låna utav. Vanligtvis kan du emellertid få lånet utbetalt redan samma dag.

Ansök om lån via Creddo Företagslån

Creddo jämför olika lån till företag till bland annat aktiebolag och enskild firma. Du kan således inte ansöka om ett lån som privatperson. Det är både gratis men samtidigt enkelt att skicka in en ansökan om ett lån hos Creddo. Du behöver bara ange lite information om dig själv men också ditt önskade lån. Sedan skickar Creddo vidare din förfrågan till olika långivare. De flesta långivare kräver även en personlig borgensman för lånet. Således rekommenderar Creddo att du anger detta direkt i ansökan. Det är på så sätt för att du ska få så många alternativ som möjligt att välja mellan.

Jämför lån med en UC hos Creddo

En stor fördel med att jämföra dina lån hos Creddo är att du också slipper flera UC. Creddo gör en UC för alla dina ansökningar, även fast det är flera banker som får låneförfrågan. Många förfrågningar hos UC kan således påverka din kreditvärdighet negativt. Det gör i sin tur att du i framtiden kan få problem med att få lån beviljade. Eller att du måste välja lån med sämre avtal. Sammanfattningsvis ska du alltså alltid se till att undvika så många UC som du bara kan.

Ränta

Eftersom det Creddo är en låneförmedlare så varierar räntorna. Det är på grund av att det inte är dom själva som sätter räntorna. Däremot så sker en individuell bedömning av vad din ränta kommer landa på. Eftersom det är företagslån så brukar räntorna ofta vara väldigt förmånliga. Det är en av många anledningar till varför vi anser att Creddo är en av de bättre på marknaden.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det har gått 24 timmar har du fått flera låneerbjudanden utav dem. Alla ifrån olika banker och långivare. När du valt vilket lån du vill ha. Då skriver du under ett skuldebrev med den långivaren och förbinder dig således till lånet. Underskriften kan ske antingen digitalt eller via vanligt post. Därefter kan själva utbetalningen äga rum. Om du gör en digital underskrift med BankID kan du därav få pengarna redan samma dag. I vissa fall tar det längre tid. De kan inte svara på några frågor vad gäller själva avtalet eller utbetalningstiden. Skulle du emellertid ha frågor om Creddos egna tjänst, alltså jämförelsen av lånen, kan du alltid kontakta dem. Deras telefon är öppen på vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00 och du når de på nummer 08-400 200 01. Det går även bra att mejla på epost: [email protected]. Deras hemsida är www.creddo.se.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Creddo

Recensera Creddo

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Creddo

Creddo