Corpia

Lånebelopp
500.000 - 3.000.000 kr
Löptid
1 månad - 3 år
Ränta
8% - 12%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Corpia

  • ✔️ Företaget måste vara registrerat som svenskt aktiebolag
  • ✔️ Ditt företag måste ha viss kreditrating som låntagare
  • ✔️ Svensk bank och svenskt BankID krävs

Corpia är långivaren som erbjuder enkla och smidiga lån till aktiebolag. Det finns många anledningar till att ett företag kan behöva låna pengar. Exempelvis kan det vara till förvärv, kassaflöde eller investeringar. Utöver lån erbjuder Corpia även rådgivning till företag som är intresserad av att låna pengar. Vidare kan du ansöka om upp till 3 miljoner kronor och återbetalningstiden är max 34 månader. Din ansökan gör du enkelt via datorn eller mobilen. Avslutningsvis kan du förvänta dig ett svar inom 1-2 arbetsdagar. Sammanfattningsvis är detta alltså ett enkelt och snabbt sätt för företag att ansöka om företagslån.

Låna pengar hos Corpia Företagslån

Att ansöka om företagslån hos dem är både smidigt och snabbt. Även om företagslån ofta är relativt stora lån är hela ansökningsprocessen digital. Allt du behöver göra är att gå till Corpias hemsida. Sedan fyller du i hur stort lån du vill ansöka om. Därefter väljer du under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Därefter signerar du enkelt din ansökan direkt på datorn eller telefonen med hjälp av bankID. Avslutningsvis fyller du i ett par uppgifter om företaget och skickar iväg ansökan. Skulle dock ångra dig kan du alltid avbryta ansökan. Du kan enkelt ringa till dem och ändra men också ta bort din ansökan. Det tar sedan ca 1-2 dagar innan du får ett svar.

Företagsrådgivning via Corpia

Corpia erbjuder även företagsrådgivning. Detta är en stor fördel då det innebär att de inte bara kan låna ut pengar till ditt företag. De kan även se till att du gör strategiska val och lånar vid rätt tidpunkt till rätt ändamål. Corpia Företagslån förenklar på detta här sättet låneprocessen för sina låntagare.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När ditt lån har blivit beviljat så betalas det ut direkt. Sedan kan du därefter själv följa din återbetalningsplan enkelt via deras digitala plattform. Skulle du ha några eventuella frågor någon gång under ansökningsprocessen har Corpia därför en mycket bra kontaktinformation. Dels kan du således lämna ett meddelande direkt på hemsidan. Det går även bra att kontakta dem direkt via telefon. På hemsidan (www.corpia.se) hittar du dessutom e-postadresser som går direkt till alla anställda som jobbar på Corpia.

Corpia

 

Vårt omdöme om Corpia

Om du letar efter ett smidigt företagslån som är enkelt att ansöka om är Corpia Företagslån således ett bra alternativ. En av de stora fördelar med dem är att det känns pålitligt men också tryggt. Dessutom är ansökningsprocessen helt digital. Du skriver i sin tur under din ansökan med hjälp av BankID. En nackdel med dem är att de endast beviljar företagslån till aktiebolag. Du kan således inte ansökan om företagslån via dem om du exempelvis driver en enskild firma. Sammanfattningsvis är emellertid Corpia ett bra alternativ som vi rekommenderar.

Fördelar

  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor
  • ✅ Välfungerande och proffsig kundservice

Nackdelar

  • ❌ Beviljar endast lån till aktiebolag

Vanliga frågor om Corpia

Vad för lån erbjuder Corpia?
Var gör Corpia sin kreditupplysning?
Erbjuder de snabba utbetalningar?
Hur långa löptider har de?