15.000 - 350.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
2 - 12 år
Löptid
3.45% - 9.9%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 - 395 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,51%, 15 000 kr, över 2 år. Kostnaden är 655 kr per månad, totalt: 15 725 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
MedMera Bank AB
Hemsida
Telefon
Adress
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Coop är inte bara en av Sveriges mest populära mataffärer utan de erbjuder även privatlån från 15 000 kr upp till 350 000 kr. Coop Bank erbjuder lån med en löptid på upp till 12 år men också en låneförsäkring gratis i 3 månader.

Privatlån med Coop Bank

För att ansöka om privatlån hos Coop Bank så går du in via länken ovan. Där kommer du först behöva fylla i det belopp du vill låna och sedan vilken återbetalningstid du önskar. Därefter behöver du fylla i personuppgifter så som telefonnummer och e-postadress till exempel. Om du sedan trycker på fortsätt så kommer de således göra en kreditupplysning på dig via Upplysningscentralen (UC). Då kommer du få en individuell ränta någonstans mellan 3,45% och 9,9%. Slutligen får du ett svar på skärmen om lånet blir beviljat. Allt du behöver göra är att signera ditt skuldebrev med BankID. Pengarna kommer då att komma till dig inom 2-3 bankdagar.

Fördelar med att vara Coop-medlem

Om du är Coop-medlem och ansöker om ett lån. Då får du en lägre ränta än vad du skulle fått om du inte var medlem. Den räntan är -1% vilket innebär att om den vanliga räntan är 6,2% så blir den istället 5,2%. De sätter räntan individuellt. Den första månaden är dessutom amorteringsfri, vilket innebär att du betalar ränta och eventuella avgifter endast första månaden.

Samla dina lån med Coop Bank

Coop Bank erbjuder även dig att samla dina lån. Det betyder därav att du samlar dina sms lån och krediter. Detta leder i sin tur till att du har bättre koll på din ekonomi. Detta resulterar även i att du får en lägre ränta. Nu är nästa steg att fundera på vad du ska göra med pengarna du har sparat!

Två betalningsfria månader

Hos Coop Bank får du dessutom en möjligen till två betalningsfria månader per år. Det finns dock krav för att få detta och man får heller inte ha två betalningsfria månader i rad. Du som då vill ha betalningsfria månader kan kontakta dem och få information om vad du behöver göra.

Ränta

Det som är så pass stor fördel med Coop Bank är deras räntor. Deras nominella ränta ligger i sin tur på 3.7% upp till 9.9%. Den effektiva räntan är mellan 3.76% upp till 10.36%. Jämfört med deras konkurrenter så anser vi på Hittadittlån att det är väldigt förmånligt. Som tidigare nämnt så blir din ränta lägre om du är Coop-medlem. Hur bra är inte det?

Kundservice och Öppettider

För att nå Coop Banks kundservice gör du det däremot enklast via telefon men eller via ett formulär på hemsidan (www.coop.se). Deras öppettider är måndag till fredag klockan 08.00 till 18.00.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Coop Bank

Recensera Coop Bank

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Coop Bank

Coop Bank