Comboloan

Lånebelopp
10.000 - 10.000.000 kr
Löptid
1 - 30 år
Ränta
1.35% - 26.08%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Beror på bank
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Comboloan

  • ✔️ Du måste vara skriven och folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Åldersgränsen är 18 år
  • ✔️ Skuld hos Kronofogden accepteras ej

Comboloan är en låneförmedlare som dessutom har 7 anslutna banker. De erbjuder bolån, privatlån men också samlingslån. Beloppen du kan låna är i sin tur från 10 000 till 10 000 0000  kr. Få fler låneerbjudanden med endast en UC!

Privatlån hos Comboloan

Låneförmedlaren Comboloan har flera olika lånetyper. Privatlån utan säkerhet, bolån och samlingslån. Deras hemsida är enkel att navigera och ansökan tar således inte så lång tid. I nuläget erbjuder dem dock privatlån mellan 10 000 kr men också upp till 500 000 kr. Du kan även ta ett samlingslån för samma summa. Därefter när du ska ansöka går det att signera med BankID vilket är lätt och smidigt. Efter din ansökan får du svar från de anslutna bankerna och du kan välja långivaren som då passar dig bäst. Dock varierar utbetalningstiden beroende på vilken bank du valt men oftast betalar de ut pengarna ut inom 3 – 5 bankdagar.

Billån

En av stora fördelarna med Comboloan är att de erbjuder billån. Det kan vara fördelaktigt ifall du inte har råd att betala en bil direkt och behöver dela upp kostnaderna. Vi rekommenderar att du kollar igenom först och främst vilken av långivarna som passar dig bäst. Detta är för att du i sin tur ska kunna få så förmånliga räntor som möjligt.

Comboloan bolån

Något som å ena sidan skiljer Comboloan från många andra långivare hos oss är att de erbjuder bolån. Eftersom många kan uppleva att det är väldigt svårt att få ett bolån via storbankerna. Då är Comboloan en perfekt långivare som faktiskt tar hänsyn till låntagarna. Du kan ansöka om lån allt ifrån 150 000 kr upp till 10 000 000 kr. De har även räntor som är mellan 1.35% – 9.00%. Återbetalningstiderna skiljer sig i sin tur emellan 30 – 40 år.

Låna med betalningsanmärkningar och endast 1 UC

De tar endast en UC när du ansöker och ger dig erbjudanden från alla deras sju anslutna banker. Det är väldigt bra eftersom flera upplysningskoller kan påverka din kreditvärdighet. Deras sju anslutna banker är Resurs Bank, Brocc, Credento, Bluestep, Coop Bank, Komplett Bank men också TF Bank. Däremot godkänner endast Bluestep om du har betalningsanmärkningar.

Öppettider, kundservice och utbetalning

De har å andra sidan inte några specifika öppettider för deras kundservice. Du kommer enklast kontakt med dem genom deras formulär på deras hemsida (www.comboloan.se). Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till dem.

 

Comboloan

 

Vårt omdöme om Comboloan

Om du vill få ett snabbt lån erbjudande kan du vända dig dit. Tyvärr kan deras kundservice däremot vara lite bättre, det vill säga klara öppettider och kontaktuppgifter direkt till dem. Det finns också många olika låneförmedlare men Comboloan har endast 7 anslutna banker och genomsnittet är uppåt 20-30. Därför är vi varken nöjda eller besvikna.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
  • ✅ Ger dig flertal låneerbjudanden
  • ✅ Snabba lånebesked
  • ✅ Erbjuder bolån

Nackdelar

  • ❌ Gör kreditupplysningar via UC
  • ❌ Samarbetar med endast 7 långivare

Vanliga frågor om Comboloan

Vad erbjuder Comboloan för låneformer?
Vilka banker samarbetar de med?
Kan jag ansöka med betalningsanmärkning?
Vad har Comboloan fått för omdöme?