5000 - 25.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 5 år
Löptid
26.05% - 29.4%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 29,40%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 493 kr per månad, totalt: 5 912 kr

Företagsuppgifter

Företagsnamn
JSM Capital AB
Telefon
Adress
Box 1061, 43214, Varberg
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Cashbuddy är en av de populäraste snabblångivarna vi har i Sverige. De erbjuder dig att ansöka om snabblån trots betalningsanmärkningar. De har heller inget krav på en säkerhet. För oss är Cashbuddy det självklara valet när det kommer till snabblån med förmånliga räntor och inga dolda avgifter.

Ansök om snabblån trots betalningsanmärkning hos Cashbuddy

För att du ska kunna ansöka om ett snabblån hos Cashbuddy, då börjar du att främst gå in på deras hemsida. När du är inne så får du välja beloppet på ditt lån och även under lång tid du vill låna. Sedan får du legitimera dig med BankID och därefter gör de en UC-kontroll på dig. Ifall du har blivit beviljad, då kan du räkna med att få in dina pengar på kontot inom ett par bankdagar.

Låna med låg inkomst och utan säkerhet

En stor anledningen till varför vi gillar Cashbuddy, det är för att de låter dig att ansöka utan att behöva ange någon form säkerhet. Således behöver du inte oroa dig över att ge över något av värde till dem när du ansöker. För att erbjuda lån utan säkerhet, har de väldigt förmånliga räntor. Detta är speciellt förmånligt för dig som har låg inkomst. På så sätt kan du endast fokusera på att amortera och betala räntorna.

Öppettider, utbetalning och kundservice

Ifall du behöver komma i kontakt med Cashbuddy, då kan du enkelt och smidigt göra det via email ([email protected]) eller telefon (0340-62 77 40). De har öppet varje vardag mellan 08:00 – 17:00. Gällande utbetalningarna kan du räkna med att få svar direkt men få ditt lån utbetalt inom 2 bankdagar. Ifall du har fler frågor kan du alltid besöka deras hemsida.

Räntor och avgifter hos Cashbuddy

Åter igen, det vi framförallt gillar med Cashbuddy är att de har så pass förmånliga räntor med tanke på deras krav. De erbjuder dig en fast ränta (årsränta) på 26.05%. Däremot har de en effektiv ränta på 29.4%. Dessutom har de inga dolda avgifter, som många av de andra snabblångivarna annars brukar ha. Därför gillar vi dem starkt.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Cashbuddy

Recensera Cashbuddy

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Cashbuddy

Cashbuddy