Capitalbox

Lånebelopp
20.000 - 2.000.000 kr
Löptid
6 mån - 2 år
Ränta
2.9% - 40.92%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
24h
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Capitalbox

  • ✔️ Du måste ha haft din verksamhet i minst 6 månader
  • ✔️ Ha minst 450 000 kr i årlig omsättning
  • ✔️ Alla ägare måste vara baserade i Sverige
  • ✔️ Innha ett separat företagskonto
  • ✔️ En fysisk placering av företaget

Capitalbox är ett utmärkt alternativ när ditt företag behöver ett snabbt kassatillskott i form av ett lån. Kanske är det å ena sidan lågsäsong i din bransch eller du har blivit drabbad av oförutsägbara utgifter. Capitalbox erbjuder lån på mellan 20 000 kr men också upp till 2 000 000 kr. Ansökningstiden tar bara några minuter. De behandlar dessutom din ansökan ungefär över en dag och sedan har du pengarna på kontot direkt. Capitalbox har kontor i Stockholm, Helsinki, Perth, Vilnius, Köpenhamn men också Liverpool. De är specialiserade på att hjälpa småföretag att klara sina ekonomiska åtaganden,

Vidare tillhör de Ferratum Group som är noterade på Frankfurtbörsen och är ett av Europas ledande finansinstitut. Capitalbox är därmed en mycket kunnig och trygg partner för ditt företag.

Företagslån hos Capitalbox

Det är väldigt enkelt att ansöka om ett företagslån hos Capitalbox. Det går bra att ansöka oavsett om du har ett aktiebolag eller enskild firma. Du fyller helt enkelt bara i information om ditt företag och hur mycket du vill låna. Capitalbox vill bland annat veta inom vilken bransch ditt företag är verksamt och hur länge företaget har funnits. Därefter skickar du din ansökan genom att signera med bankID och sedan är det klart. Capitalbox granskar och behandlar din ansökan inom 24 h. I detta ingår bland annat UC på både företaget och på dig som person. Efter att din låneansökan är godkänd. Då tar det vanligtvis inte mer än ytterligare 24 h och sedan har du pengarna på ditt konto. Du behöver dessutom inte ha någon säkerhet i form av tillgångar för lånet. Däremot är du som ansöker personligt ansvarig för att pengarna blir återbetalda.

Återbetalning

Redan när du ansöker om lånet så ser du tydligt vad din månadskostnad kommer att bli. Du blir fakturerad varje månad en fast summa och det är därmed enkelt att planera för kostnaden som lånet innebär. Du kan däremot återbetala hela lånet när du vill. Dessutom betalar du alltså därmed bara för den tiden som du haft lånet. Capitalbox har en smidig lånekalkylator som ger en fullständig överblick. Det gäller kostnaden för ditt lån men även den fasta summa som du skall betala varje månad. Den första fakturan kommer 30 dagar efter att du fått ditt lån beviljat och utbetalt.

Kundservice och öppettider

Oavsett om du funderar på att låna pengar eller kanske redan har ett lån och behöver utöka det. Då finns det en trevlig och ytterst kompetent kundtjänst att kontakta. De är experter på företagslån och står till tjänst för rådgivning, låneförslag men även support. De har öppet måndag – fredag mellan 09.00 – 17.00. Övriga tider går det bra att skicka e-post och de strävar efter att svara inom 12 h. är du ute efter mer information så besök gärna deras hemsida (www.capitalbox.se).

 

Capitalbox

 

Vårt omdöme om Capitalbox

Sammanfattningsvis är Capitalbox ett mycket bra alternativ för dig som småföretagare när du behöver ha in extra kapital snabbt. Capitalbox är experter på det de gör och har har kompetenta medarbetare med en solid företagsstruktur i ryggen.

Fördelar

  • ✅ Inga dolda kostnader
  • ✅ Tillgänglig och duktig support
  • ✅ Enkel, snabb och digital ansökningsprocess

Nackdelar

  • ❌ Alla ansökande måste klara en prövning hos UC
  • ❌ Den som ansöker är personligt ansvarig och borgenär för lånet

Vanliga frågor om Capitalbox

Vilket typ av lån erbjuder Capitalbox?
Var gör de sin kreditupplysning?
Godkänner de att mitt företag har betalningsanmärkningar?
Har Capitalbox en kundtjänst?