20.000 - 2.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
6 mån - 2 år
Löptid
2.9% - 40.92%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0-3%
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,94%, 20 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 1 701 kr per månad, totalt: 20 408 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
CapitalBox AB
Telefon
Adress
Wennerbergsvägen 10
112 58 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Capitalbox är ett utmärkt alternativ när ditt företag behöver ett snabbt kassatillskott i form av ett lån. Kanske är det å ena sidan lågsäsong i din bransch eller du har blivit drabbad av oförutsägbara utgifter. Capitalbox erbjuder lån på mellan 20 000 kr men också upp till 2 000 000 kr. Ansökningstiden tar bara några minuter. De behandlar dessutom din ansökan ungefär över en dag och sedan har du pengarna på kontot direkt. Capitalbox har kontor i Stockholm, Helsinki, Perth, Vilnius, Köpenhamn men också Liverpool. De är specialiserade på att hjälpa småföretag att klara sina ekonomiska åtaganden,

Företagslån hos Capitalbox

Det är väldigt enkelt att ansöka om ett företagslån hos Capitalbox. Det går bra att ansöka oavsett om du har ett aktiebolag eller enskild firma. Du fyller helt enkelt bara i information om ditt företag och hur mycket du vill låna. Capitalbox vill bland annat veta inom vilken bransch ditt företag är verksamt och hur länge företaget har funnits. Därefter skickar du din ansökan genom att signera med bankID och sedan är det klart. Capitalbox granskar och behandlar din ansökan inom 24 h. I detta ingår bland annat UC på både företaget och på dig som person. Efter att din låneansökan är godkänd. Då tar det vanligtvis inte mer än ytterligare 24 h och sedan har du pengarna på ditt konto. Du behöver dessutom inte ha någon säkerhet i form av tillgångar för lånet. Däremot är du som ansöker personligt ansvarig för att pengarna blir återbetalda.

Återbetalning

Redan när du ansöker om lånet så ser du tydligt vad din månadskostnad kommer att bli. Du blir fakturerad varje månad en fast summa och det är därmed enkelt att planera för kostnaden som lånet innebär. Du kan däremot återbetala hela lånet när du vill. Dessutom betalar du alltså därmed bara för den tiden som du haft lånet. Capitalbox har en smidig lånekalkylator som ger en fullständig överblick. Det gäller kostnaden för ditt lån men även den fasta summa som du skall betala varje månad. Den första fakturan kommer 30 dagar efter att du fått ditt lån beviljat och utbetalt.

Kundservice och öppettider

Oavsett om du funderar på att låna pengar eller kanske redan har ett lån och behöver utöka det. Då finns det en trevlig och ytterst kompetent kundtjänst att kontakta. De är experter på företagslån och står till tjänst för rådgivning, låneförslag men även support. De har öppet måndag – fredag mellan 09.00 – 17.00. Övriga tider går det bra att skicka e-post och de strävar efter att svara inom 12 h. är du ute efter mer information så besök gärna deras hemsida (www.capitalbox.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Capitalbox

Recensera Capitalbox

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Capitalbox

Capitalbox