Bynk

Lånebelopp
10.000 - 300.000 kr
Löptid
3 - 12 år
Ränta
3.95% - 19.95%
Kreditupplysning
UC, Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
1 - 2 bankdagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Bynk

 • ✔️ Du får ej ha en skuld hos Kronofogden
 • ✔️ Inkomstkravet ligger på 120 000 kr per år
 • ✔️ Åldersgräns: 20 år
 • ✔️ Måste ha en fast anställning alternativt egenföretagare eller pensionär
 • ✔️ Du får ej ha betalningsanmärkningar

Låna med Bisnode och UC hos Bynk

Hos Bynk kan du ansöka om både privatlån och samlingslån via till exempel deras webbplats alternativt mobilapp. Där kan du ange ditt önskat lånebelopp på upp till 300 000 kr. Du måste även fylla i din månadsinkomst, sysselsättning, boendeform samt dina kontaktuppgifter. Därefter legitimerar du dig med BankID och svaret får du direkt. Efter din ansökan sker slutligen en kreditupplysning hos både Bisnode och Upplysningscentralen (UC). Efter kreditupplysningen får du därav dina pengar utbetalda inom en bankdag om allt ser normalt ut.

Bynkpoäng

Bynk har också ett eget poängsystem som de kallar för “Bynkpoäng” som du kan samla ihop på olika sätt. Du kommer kunna använda bynkpoängen för att ytterligare få schysstare lånevillkor. Du kommer även kunna använda bynkpoängen för att kunna amortera i förtid. Vilket resulterar i att månadskostnaden blir lägre.

Exempel på hur du kan samla Bynkpoäng

 • Anslut ditt Facebook-konto till deras app
 • Rekommendera Bynk till en vän som sedan blir en kund
 • Verifiera ditt mobilnummer och e-postadress
 • Vara kund hos dem under en längre tid

Bynk månadsskydd+

De har dessutom en försäkring de tre första månaderna som de kallar för månadsskydd+. Bynks månadsskydd+ är en bra ekonomisk trygghet eftersom den skyddar dig mot oförutsedda händelser. Det kan vara att något hindrar din betalningsförmåga, som till exempel sjukskrivning eller ofrivillig arbetslöshet.

Ränta

Bynk har enligt oss alltid haft en väldigt schysst ränta. Den nominella räntan sträcker sig från 3.95% upp till 19.95%. Den effektiva räntan är samma, alltså 3.95% – 19.95%. Vilken ränta du får är beroende på hur pass bra kreditvärdighet du har. Alltså, om du har ett sämre kreditvärde så får du således en högre ränta. Oavsett vilket är detta en väldigt konkurrenskraftig ränta. Därför kan vi på Hittadittlån starkt rekommendera dem.

Öppettider, kundservice och utbetalning

De har även en kundservice som är tillgänglig alla helgfria vardagar mellan 08:00 – 21:00. Du kan i sin tur komma direkt i kontakt med deras kundservice via Facebook-messenger, e-post och telefon. Ifall du behöver mer information kan du även gå in på deras hemsida (www.bynk.se)

 

Bynk

 

Vårt omdöme om Bynk

Bynk anser vi är en bra långivare därför att deras förmånliga lånevillkor. Men också poängsystem är väldigt bra för dig som kund. Deras månadsskydd+ och möjligheten att samla Bynkpoäng ser vi som stora fördelar. Däremot kravet på en fast anställning (alternativt, egenföretagare eller pensionär) ser vi ändå som en mindre nackdel. Eftersom de har bra och förmånliga lånevillkor kan vi inte göra något annat än att rekommendera dem.

Fördelar

 • ✅ Du kan låna upp till 350 000 kr
 • ✅ Hög kreditvärdighet ger lägre ränta
 • ✅ Enkel och smidig App

Nackdelar

 • ❌ Kreditupplysningen sker hos UC

Vanliga frågor om Bynk

Vilka typer av lån erbjuder Bynk?
Mellan vilka tider har deras kundtjänst öppet?
Får jag ha en betalningsanmärkning?
Vad är deras inkomstkrav?