Brocc

Lånebelopp
10.000 - 350.000 kr
Löptid
6 månader - 10 år
Ränta
3.25% - 24.99%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 1 bankdag
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Brocc

  • ✔️ Åldersgränsen är 20 år
  • ✔️ Varit folkbokförd i Sverige i minst tre år
  • ✔️ Du måste klara en kreditprövning
  • ✔️ Skuld hos Kronofogden tillåts ej
  • ✔️ 150 000 kr per år i deklarerad inkomst

Låna pengar hos Brocc via P2P-lån med BankID

Hos Brocc kan du snabbt men också enkelt låna pengar i form av privatlån genom en ansökan på deras webbplats. Det finns en fördel med P2P-lån nämligen enkelheten. Du kan enkelt skriva in ditt önskat lånebelopp och antal månader som du i sin tur behöver för att amortera. Därefter ser du direkt din månadskostnad med en exempel ränta. Sedan fyller du i dina uppgifter det vill säga ditt fullständiga namn, personnummer, mailadress och din fysiska adress. Efter att du har fyllt i dina uppgifter sker därav en kreditprövning . Du får sist men inte minst ett svar direkt samma dag om du blev beviljad att låna eller ej. När du har gått igenom kreditprövningen har du dina pengar på kontot nästa vardag. Låneprocessen är smidig därför att du enkelt verifierar dig med BankID.

Personlig ränta på ditt lån

Brocc avgör vilken ränta du kan få beroende på din kreditvärdighet. Du kan smidigt och enkelt logga in på deras hemsida för att därefter sköta betalningar och se ditt lån. Om du exempelvis har en hög lön och arbetat länge får du därför en lägre ränta. Har du däremot en lägre lön och arbetat kortare kan du få en högre ränta.

Samlingslån och annuitetslån

P2P-lånen hos Brocc är så kallade annuitetslån. Annuitetslån betyder alltså att du betalar en viss mängd varje månad tills lånet är avbetalt. Men det tar bort möjligheten för dig att bestämma själv hur mycket du vill betala per månad. Din månadskostnad har allting inbakat efter du har samlat dina lån, det vill säga ränta, amortering och avgifterna.

Billån hos Brocc

I vanliga fall vid ett billån måste å ena sidan du betala 20% av bilens värde i kontantinsats och resterande 80% kan belånas. Du har som fördel att du kan låna 100% av lånebeloppet eftersom du har bilen som säkerhet. Brocc behöver endast en säkerhet, alltså din kreditvärdighet.

Öppettider, kundservice och utbetalning

Brocc har deras kundservice öppet mellan 9:00 till 16:00 på vardagar. Du kan antingen ringa eller maila till dem. Du kan närmare bestämt räkna med att få dina pengar utbetalda direkt. De kan dock i vissa fall behöva göra en manuell granskning som kan i sin tur leda till längre utbetalningstid. Ifall du behöver mer information kan du således in på deras hemsida (www.brocc.se)

 

Brocc

 

Vårt omdöme om Brocc

Jämfört med andra banker har Brocc en stor fördel. Det är nämligen att du kan låna hela beloppet om du ska exempelvis köpa bil, husvagn eller båt. Deras hemsida är enkel att navigera och ansöka på dessutom får du svar samma dag. Det gäller ifall du har blivit beviljad eller ej, däremot ser vi några få nackdelar. Det är krav på fast anställning, du måste vara 20 år och du får således ej ha skulder hos Kronofogden. Om du har ett behov av ett bra lån utan säkerhet med bra räntevillkor kan därav vi rekommendera Brocc.

Fördelar

  • ✅ Du kan låna upp till 350 000 kr
  • ✅ Hög kreditvärdighet ger lägre ränta

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysningen sker hos UC

Vanliga frågor om Brocc

Hur mycket får man låna hos Brocc?
Får man något låneskydd?
Hur kontaktar man Brocc?
Erbjuder de P2P-lån?