Brixo

Lånebelopp
5000 - 30.000 kr
Löptid
1 - 4 år
Ränta
29.95% - 108.45%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Godtar upp till 10 st
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Brixo

  • ✔️ Inkomst på minst 150 000 kr per år
  • ✔️ Åldersgräns 18 år
  • ✔️ Måste vara svensk medborgare och skriven i Sverige
  • ✔️ Inneha ett bankID

Om du söker ett smidigt privatlån utan säkerhet mellan 5 000 kr och 30 000 kr. Då är Brixo långivaren för dig. De erbjuder ett lån utan säkerhet och en löptid på mellan 12 till 48 månader samt godkänner betalningsanmärkningar. Det är istället din förmåga att betala tillbaka lånet som är avgörande. Här nedan får du reda på öppettider, utbetalningstid och annan viktig information.

Privatlån hos Brixo

För att ansöka om ett privatlån går du in på deras hemsida via vår länk ovan. Ansökan kan du göra när som helst på dygnet. När du ansöker anger du först hur mycket pengar du vill låna och hur lång löptid du önskar. Därefter fyller du i dina personuppgifter som personnummer och e-postadress bland annat. Sedan legitimerar du dig via BankID och du får ett besked inom 24 timmar. Du har även chansen till att få direkt utbetalning om du ansöker samma dag. Det är ifall du har fått lånet beviljat innan 17:00.

Brixo ingår i samma koncern som andra långivare, därmed Merax och Flexkontot. Brixo fokuserar mer på snabblån medan Merax och Flexkontot fokuserar mer på kontokredit där låneprodukterna har liknande vilkor.

Ansök om lån med upp till 10 st betalningsanmärkningar

Brixo accepterar upp till 10 stycken betalningsanmärkningar. De kollar bland annat på hur din ekonomi ser ut i dagsläget. Där kollar de på om du även har förmågan att betala tillbaka lånet och om din ekonomi är stabil. Vad som kan bli svårt är om du också har ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Fast årsränta

Brixos priser är fasta och använder sig inte av individuell prissättning som vissa andra banker gör. Om du lånar mellan 5000 kr och 25 000 kr är däremot den nominella årsräntan 39,48%. Om du lånar mellan 26 000 kr och 30 000 kr är den nominella årsräntan å andra sidan 29,95%. Där är det en effektiv ränta på 39,2% – 108,5%. De har även en uppläggningsavgift på 495 kr och en aviavgift på 45 kr per månad.

Kundservice, utbetalning och öppettider

För att nå kundservicen kan du således skicka ett mejl eller ringa under deras öppettider. Öppettiderna är mellan 09.00 och 17.00 under helgfria vardagar. Utbetalningen sker direkt under deras kontors öppettider. De erbjuder därmed inga utbetalningar på helger. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.brixo.se).

 

Brixo

 

Vårt omdöme om Brixo

För dig som har haft det svårt att låna hos andra långivare men också har flera betalningsanmärkningar. Då är Brixo bra för dig. De svarar snabbt och har enkla lån. Däremot är detta en högkostnadskredit. Vilket innebär att om du vet att du inte kan betala tillbaka lånet bör du inte ta det. Vad som är negativt dock är att de gör en kreditupplysning via UC.

Fördelar

  • ✅ Godtar upp till hela 10 betalningsanmärkningar
  • ✅ Snabb utbetalning
  • ✅ Låga inkomstkrav

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysningen sker hos UC

Vanliga frågor om Brixo

Gör Brixo sin kreditupplysning via UC?
Erbjuder Brixo direkta utbetalningar?
Vad har de fått för omdöme?
Vad har deras kundservice för öppettider?