BigBank

Lånebelopp
10.000 - 250.000 kr
Löptid
1 - 12 år
Ränta
5% - 29.9%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
2 - 3 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos BigBank

 • ✔️ Fyllt 20 år
 • ✔️ Folkbokförd i Sverige (minst 3 år)
 • ✔️ Årsinkomst på 115 000 kr
 • ✔️ Inte mer än 5 betalningsanmärkningar

BigBank är en av de tryggare privatlångivarna vi har i listan. Med nästan 30 år på nacken har de levererat lån världen över har och har fått bra omdömen från flertal länder. De erbjuder privatlån från 10 000 kr upp till 250 000 kr med en återbetalningstid som sträcker sig från 1 år upp till 12 år. Med räntor från 5% så anser vi att de är en av de schysstare långivarna vi har.

Privatlån hos BigBank

Det som får BigBank att sticka ut är just deras privatlån. Som tidigare nämnt så erbjuder de privatlån från 10 000 kr upp till hela 250 000 kr. De har dock ett inkomstkrav 115 000 kr per år och att du har fyllt minst 20 år. De har en löptid som sträcker sig mellan 1 år – 12 år. Det krav som de ställer är att du inte ansöker om lånet för att låna till bostad. De har heller ingen uppläggningsavgift vilket vi kan se som förmånligt.

Ansök trots betalningsanmärkningar

Något som får BigBank att sticka ut, det är faktumet att de låter dig ansöka om lån trots att du har betalningsanmärkningar. Dagens långivare har nämligen insett att bara för att du har betalningsanmärkningar, så betyder inte det att du har förmågan att ansöka om lån. De har dock ett krav på att du inte har mer än 5 betalningsanmärkningar.

Hur funkar det att låna hos BigBank

Du börjar med att gå in på deras hemsida. Därefter får du välja hur stort lån du vill ansöka om och dessutom vilken löptid som passar dig bäst. Efteråt får du fylla i nödvändiga uppgifter så som:

 • Förnamn
 • Efternamn
 • Personnummer
 • Epostadress
 • Mobilnummer
 • Syfte med lån

Därefter får du legitimera dig med BankID. Snabbt därefter gör de en kreditupplysning på dig via UC och snart därpå får du svar på ifall du har blivit beviljad eller ej. De betalar sedan ut pengarna efter 2 – 3 bankdagar.

Räntor & avgifter

Det vi verkligen gillar med BigBank är faktumet att de låter dig låna pengar helt utan en uppläggningsavgift vilket i många fall kan vara väldigt dyrt. Däremot har de en administrationsavgift på 40 kr. Deras årsränta är mellan 5% – 23.5% och de har en effektiv ränta mellan 5.45% – 29.9%. Det anser vi är rätt bra jämfört med många av deras konkurrenter.

Kundservice & öppettider

Om du upplever att du har problem eller har några frågor. Då kan du enkelt kontakta dem antingen via mail eller telefon. Deras email är [email protected] och deras telefonnummer är 08 550 482 00. Öppettiderna för kundtjänsten är varje vardag mellan 08:00 – 17:00. Ifall du är ute efter mer information, då kan du besöka deras hemsida.

BigBank

Vårt omdöme om BigBank

Som sagt, BigBank är en av de mer populära privatlångivarna vi har listade på denhär hemsidan. Vi gillar faktumet att de låter dig ansöka om 250 000 kr trots 5 betalningsanmärkning till relativt förmånlig ränta. De har heller ingen stor uppläggningsavgift, vilket många av deras konkurrenter har. Vi kan definitivt rekommendera dem!

Fördelar

 • ✅ De tillåter betalningsanmärkningar
 • ✅ Ingen uppläggningsavgift
 • ✅ Konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

 • ❌ Kreditupplysning hos UC

Vanliga frågor om BigBank

Gör BigBank en kreditupplysning via UC?
När har deras kundtjänst öppet?
Godtar de betalningsanmärkningar?
Hur långa utbetalningstider har BigBank?