Bank Norwegian

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
4.99% - 29.27%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Nej
Utbetalning
Upp till 2 bankdagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Bank Norwegian

  • ✔️ Åldersgräns 23 år
  • ✔️ Måste ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren
  • ✔️ Skuldfri hos kronofogden

Låna utan säkerhet hos Bank Norwegian

Ansökan på ett lån utan säkerhet hos Bank Norwegian sker enkelt men också smidigt via deras webbplats på datorn alternativt telefonen. Du fyller sedan i önskat lånebelopp och kompletterar därav ansökan med personuppgifter. Därefter signerar du med BankID. De gör sedan en kreditupplysning som de efteråt behandlar. Det kan ta upp till 2 arbetsdagar innan ditt lån blir utbetalt. Därefter 1-2 vardagar innan du har pengarna på kontot.

Skuldfinansiering och samlingslån

Bank Norwegian kan dessutom hjälpa dig ifall du har samlat på dig till exempel dyra sms lån med höga räntor. Fördelen med att samla dina lån är att du således får en lägre ränta. Detta leder i sin tur till att du får bättre koll på din ekonomi. Maxbeloppet på skuldfinansieringen är 600 000 kr. De har många olika lånetyper som till exempel omstartslån, bolån, samlingslån och kontantinsatser. Som tidigare nämnt får du ej ha betalningsanmärkningar.

Privatlån

Privatlånet hos Bank Norwegian är något dyrare än ett traditionellt banklån men billigare än ett vanligt snabblån. Lånet är väldigt konkurrenskraftigt jämfört med andra banker. Eftersom lånebeloppet är minst 5 000 kr och upp till 600 000 kr. Dessutom är den längsta löptiden 15 år.

Räntor & avgifter

Vi anser att Bank Norwegian har en av de mer förmånliga räntorna på marknaden. Deras nominella ränta är från 4.99% upp till 22.99%. Däremot är deras effektiva ränta från 7.2% upp till 29.27%. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 399 kr. Vi tycker det är lite synd med att det tillkommer en avgift, dock tycker vi räntorna är förmånliga.

Öppettider, kundservice och utbetalning

Du kan nå deras kundservice varje dag i veckan.. Däremot har banken och telefonen olika öppettider. Telefonsupporten har öppet mellan 10:00 till 16:00 vardagar och banken har å andra sidan öppet 08:00 till 16:00 samma dagar. Ifall du behöver mer information kan du gå in på deras hemsida. (www.banknorwegian.se)

 

Bank Norwegian

 

Vårt omdöme om Bank Norwegian

Om du i sin tur har ett behov att låna en större summa pengar utan säkerhet till en förmånlig ränta. Då kan vi starkt rekommendera Bank Norwegian. Det är ett bättre alternativ än ett vanligt snabblån eller banklån. Dessutom har banken inget inkomstkrav och utbetalning sker relativt snabbt. En nackdel däremot är att de gör en kontroll hos Upplysningscentralen (UC). Det kan påverka din kreditvärdighet till framtida lån. Tyvärr tillkommer det även en uppläggningsavgift på 399kr samt administrationsavgift på 39 kr.

Fördelar

  • ✅ Ger dig möjligheten att låna upp till 600 000 kr utan säkerhet
  • ✅ Möjligheten för samlingslån
  • ✅ Väletablerat, tryggt och stabilt företag
  • ✅ Betydligt lägre ränta än konkurrenterna

Nackdelar

  • ❌ Åldersgräns på 23 år
  • ❌ Kreditupplysning hos UC

Vanliga frågor om Bank Norwegian

Erbjuder Bank Norwegian ett lån utan säkerhet?
Vilka typer av lån erbjuder de?
Sker deras ansökningsprocess helt digitalt?
Vad har Bank Norwegian fått för omdöme?