5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2.95% - 24%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
495 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 467 kr per månad, totalt: 5 598 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Response Finance
Telefon
Email
Adress
Dalgas Avenue 2F, 2.
8000 Aarhus
Kundtjänst
N/A

Aros Finans är låneförmedlaren där du kan ansöka om privatlån på upp till 600 000 kr. De samarbetar med 17 olika finansinstitut som du enkelt också kan jämföra. Att ansöka tar bara några minuter och du får därefter samtliga låneerbjudanden direkt till din e-post. En stor fördel är att de endast gör en enda kreditupplysning trots att du får flera olika erbjudanden och valmöjligheter. När du väl har fått din ansökan godkänd och du accepterat så har du pengarna på kontot redan samma dag.

Ansök om lån hos Aros Finans

För att ansöka om ett lån hos Aros Finans så fyller du således bara i det belopp som du vill låna. Även den återbetalningstid du önskar samt dina kontaktuppgifter. Du legitimerar dig därefter med bankID. Högsta lånebelopp är i sin tur 600 000 kr. Att ansöka tar inte mer än två minuter. Du får dessutom svar redan samma dag om du ansöker på en vardag. Aros Finans återkommer då med flera olika erbjudanden som du kan välja mellan. Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte till någonting.

Återbetalning

När du ansöker om lånet så anger du även den återbetalningstid du önskar. Du kan välja på mellan 1 – 18 år. Eftersom du inte lånar pengarna av Aros Finans utan av en av deras många partners. Då varierar återbetalningen beroende på vilket erbjudande du väljer att tacka ja till. Regler och villkor för detta kommer tillsammans med låneerbjudandet. Tänk på att läsa igenom detta noga innan du tackar ja. Det tillkommer dock alltid en startavgift på 495 kr samt en aviavgift på 35 kr i månaden.

Vad erbjuder de för ränta?

Det vi främst gillar med Aros Finans är just deras låga ränta jämfört med andra låneförmedlare. Visserligen är det inte de som sätter räntan själv. Däremot långivarna som de samarbetar har som lägst ränta; 2,95% och den högsta räntan är 24%. Det som dock avgör vilken ränta du får är beroende på ditt UC-score. Då ser de ifall du har möjlighet att betala tillbaka, alltså att du inte ses som en risk för dem.

Kundservice och öppettider

Aros Finas har tyvärr ingen support på telefon eller chatt. Den enda kontaktvägen är via e-post. När du väl har valt att tacka ja till ett lån. Då är det däremot mer sannolikt att du kommer att vilja ha kontakt långivaren. Är du ute efter mer information kan du besöka deras hemsida (www.arosfinans.se)

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Aros Finans

Recensera Aros Finans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Aros Finans

Aros Finans

Låneansökan hos Aros Finans

Vi har avslutat vårt samarbete med Aros Finans och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Aros Finans

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta