5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2.95% - 33.83%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 467 kr per månad, totalt: 5 598 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Freedom Finance Kreditservice AB
Telefon
Adress
Box 1068
262 21 Ängelholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 19:30
Lördag - Söndag: Stängt

Arcadia Finans är en låneförmedlare som fokuserar på att hitta det lån som passar dig bäst. De har ett samarbete med 25 olika banker och långivare och kan därmed ge fördelaktiga räntor. De erbjuder privatlån utan säkerhet från 5000 kr men också upp till 600 000 kr.

Jämför privatlån hos Arcadia Finans

Att ansöka om ett privatlån hos Arcadia Finans är väldigt enkelt. För att göra det trycker du först på knappen ovan. Där anger det önskade lånebeloppet mellan 5000 kr och 600 000 kr men även löptiden. Därefter fyller du i din mejladress och ditt telefonnummer. Där kan du se ett exempel på hur din månadskostnad kan se ut men de sätter din individuella ränta. Fast det är först när ansökan blivit behandlad. De gör endast en UC på dig som de i sin tur skickar ut till deras samarbetspartners. Du får därefter låneerbjudanden inom ett dygn från upp till 25 olika banker och långivare. Du godkänner därefter med bankID. När du valt det lån du vill ha får du oftast pengarna på kontot nästa bankdag.

Låga inkomstkrav och åldersgräns

Arcadia Finans har låga krav på din inkomst. Deras inkomstkrav är endast en fast inkomst på 100 000 kr om året. Åldersgränsen är även låg (18 år) med tanke på hur stora lånebelopp du kan få.

Individuell ränta

Den räntan du får beror på hur din kreditvärdighet ser ut. Den är däremot alltid mellan 3,54% – 18,25% (effektiv ränta på 3,6% – 33,4%). Vilken ränta du får beror också på vilken bank du lånar ifrån och hur högt belopp du vill låna.

Kundservice, utbetalning och öppettider

Deras kundservice når du via mejl men också telefon under deras öppettider, dygnet runt hela veckan. Utbetalningarna sker i sin tur mellan 1 till 2 bankdagar beroende vilken bank du har. Om du har samma bank som långivaren går det således snabbare. Är du däremot ute efter mer information så bör du besöka deras hemsida (www.arcadiafinans.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Arcadia Finans

Recensera Arcadia Finans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Arcadia Finans

Arcadia Finans