1000 - 100.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 10 år
Löptid
3.95% - 24.95 %
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 4,02%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 86 kr per månad, totalt: 1 028 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Anyfin AB
Hemsida
Telefon
Adress
Vattugatan 17
111 52 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 20:00
Lördag - Söndag: Stängt

Vi rekommenderar inte Anyfin. Är du ute efter att samla dina lån? Kolla gärna på vår lista om samlingslån.

Omfinansiering hos Anyfin

Hos Anyfin kan du alltså omfinansiera befintliga krediter, delbetalningar, kreditkort och gamla snabblån. De hjälper dig i sin tur genom hela processen att hitta en individuell ränta åt dig. De godtar dessutom betalningsanmärkningar. Du väljer sedan din långivare på deras hemsida, sedan loggar du också in med BankID alternativt så skickar du bilder på dina fakturor. Därefter gör de en egen kreditupplysning och återkommer till dig med ett erbjudande på det du skickat till dem. Kreditupplysningen sker hos Upplysningscentralen och den är även giltig hos Anyfin i 30 dagar. Däremot för dig är den giltig i 90 dagar. Du kan ha hur många krediter som helst sålänge det inte överstiger 200 000 kr.

Mobilappen

De har en väldigt smidig mobilapp där du kan se betalningar. De erbjuder även autogiro via appen och du kan få smarta påminnelser om exempelvis månadens betalningar. Du har även möjligheten att betala i den takt du vill.

Processen till bättre ränta

Första steget är att logga in på deras hemsida med BankID. Eller så skickar du bilder på dina fakturor som tidigare nämnt. Därefter skickar de räntan du blir erbjuden. Du har sju (7) dagar på dig att acceptera erbjudandet. Ifall du går vidare med erbjudandet så skickas lånen till Anyfin. Du ser lånen enkelt via deras mobilapp. Det är processen till lägre ränta.

Vad erbjuder Anyfin för ränta

Anyfin är en av de schystare långivarna ute på marknaden då de erbjuder lån med förmånliga räntor. Deras nominella ränta sträcker sig från 3.95% upp till 24.95%. Den effektiva räntan ligger dock mellan 4.02% upp till 28.01%. Det är bättre än många av deras konkurrenter. Är du ute efter ett bra lån med förmånlig ränta rekommenderar vi dem!

Kundservice, utbetalning och öppettider

Om du vill nå deras kundservice gör du därför det via telefon eller mail under deras öppettider. De är måndag till fredag klockan 08.00 – 20.00 och lördag till söndag klockan 10.00 – 14.00. Du får svar direkt om du ansöker om ett lån men utbetalningen sker efter några arbetsdagar. Ifall du vill ha mer information kan du gå in på deras hemsida (www.anyfin.com)

Betyg

0 reviews
1.0

Recensioner av Anyfin

Recensera Anyfin

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Anyfin

Anyfin

Låneansökan hos Anyfin

Vi har avslutat vårt samarbete med Anyfin och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Anyfin

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta