Anyfin

Lånebelopp
1000 - 100.000 kr
Löptid
30 dagar - 10 år
Ränta
3.95% - 24.95 %
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Beror på
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Anyfin

  • ✔️ Minst 18 år gammal
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Ej ha betalningsanmärkning senaste 12 månaderna
  • ✔️ Inte ha aktiv skuld hos Kronofogden

Vi rekommenderar inte Anyfin. Är du ute efter att samla dina lån? Kolla gärna på vår lista om samlingslån.

Anyfin samlar dina krediter och ger dig i därav bättre räntor. De kan hjälpa dig med delbetalningar, kreditkort, gamla privatlån men också övriga krediter. Deras mobilapp gör det otroligt smidigt att hålla koll på din ekonomi. Det ser vi på Hittadittlån således som en stor fördel.

Omfinansiering hos Anyfin

Hos Anyfin kan du alltså omfinansiera befintliga krediter, delbetalningar, kreditkort och gamla snabblån. De hjälper dig i sin tur genom hela processen att hitta en individuell ränta åt dig. De godtar dessutom betalningsanmärkningar. Du väljer sedan din långivare på deras hemsida, sedan loggar du också in med BankID alternativt så skickar du bilder på dina fakturor. Därefter gör de en egen kreditupplysning och återkommer till dig med ett erbjudande på det du skickat till dem. Kreditupplysningen sker hos Upplysningscentralen och den är även giltig hos Anyfin i 30 dagar. Däremot för dig är den giltig i 90 dagar. Du kan ha hur många krediter som helst sålänge det inte överstiger 200 000 kr.

Mobilappen

De har en väldigt smidig mobilapp där du kan se betalningar. De erbjuder även autogiro via appen och du kan få smarta påminnelser om exempelvis månadens betalningar. Du har även möjligheten att betala i den takt du vill.

Processen till bättre ränta

Första steget är att logga in på deras hemsida med BankID. Eller så skickar du bilder på dina fakturor som tidigare nämnt. Därefter skickar de räntan du blir erbjuden. Du har sju (7) dagar på dig att acceptera erbjudandet. Ifall du går vidare med erbjudandet så skickas lånen till Anyfin. Du ser lånen enkelt via deras mobilapp. Det är processen till lägre ränta.

Vad erbjuder Anyfin för ränta

Anyfin är en av de schystare långivarna ute på marknaden då de erbjuder lån med förmånliga räntor. Deras nominella ränta sträcker sig från 3.95% upp till 24.95%. Den effektiva räntan ligger dock mellan 4.02% upp till 28.01%. Det är bättre än många av deras konkurrenter. Är du ute efter ett bra lån med förmånlig ränta rekommenderar vi dem!

Kundservice, utbetalning och öppettider

Om du vill nå deras kundservice gör du därför det via telefon eller mail under deras öppettider. De är måndag till fredag klockan 08.00 – 20.00 och lördag till söndag klockan 10.00 – 14.00. Du får svar direkt om du ansöker om ett lån men utbetalningen sker efter några arbetsdagar. Ifall du vill ha mer information kan du gå in på deras hemsida (www.anyfin.com)

 

Anyfin

 

Vårt omdöme om Anyfin

Att du enkelt och smidigt kan samla dina krediter och på så sätt få bättre ränta. Dessutom att du får mindre månadskostnad gillar vi verkligen. Vi kan starkt rekommendera Anyfin om du behöver samla gamla krediter och betala mindre. Vi ser bara positivt om Anyfin. Det enda negativa vi ser är att kreditupplysningen sker hos UC och inte exempelvis Bisnode.

Fördelar

  • ✅ Sänker dina räntor och månadskostnader
  • ✅ Smidig och enkel app där du håller koll på dina betalningar
  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysningen sker hos UC

Vanliga frågor om Anyfin

Hur mycket kan man låna hos Anyfin?
Godkänner Anyfin betalningsanmärkningar?
Erbjuder de mig att samla lån?
Gör de en kreditupplysning?