10.000 - 350.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
2.95% - 29.95%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnad är 851 kr per månad, totalt: 10 207 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Låneförmedlaren Anmärkning.se erbjuder lån med betalningsanmärkningar. De startade ihop med Lendo och är en av de nyare låneförmedlarna på marknaden. De erbjuder privatlån, billån men också samlingslån och har ett samarbete med flera banker. Hos Anmärkning.se kan du ansöka om lån från 10 000 kr men även upp till 350 000 kr. De har en individuell ränta på från 2,95% till 29,95%

Lån med betalningsanmärkningar hos Anmärkning.se

Anmärkning.se har en specialitet inom lån med betalningsanmärkningar. Hos de kan du jämföra olika långivare som erbjuder privatlån, billån men också samlingslån. Anmärkning.se samarbetar i sin tur bara med långivare som godtar betalningsanmärkningar vilket är perfekt för dig som har en. Det betyder att de kan ibland bara ta en UC på dig, oavsett hur många låneerbjudanden du får. Notera att det är viktigt att kolla på villkoren för att låna ovan innan du ansöker.

Samla ihop dina dyra lån och få en lägre ränta

Om du har många dyra smålån kan du samla ihop de till ett och få en lägre ränta samt månadskostnad. Trots att de sätter räntan individuellt kan du även få en lägre ränta. Det beror på att smålån oftast har väldigt höga ränta. Samlingslån kan även vara fördelaktigt eftersom du har alla lån på samma ställe. Den bästa räntan ligger i nuläget på 2,95% vilket är väldigt positivt med tanke på att lånet är med betalningsanmärkningar.

Hur du ansöker

Att ansöka om lån via Anmärkning.se är väldigt simpelt och inte tidskrävande överhuvudtaget. Allting sker även helt digitalt och du kan göra det direkt via din dator eller mobil. Du behöver gå in på deras hemsida och göra följande:

Räntor & avgifter hos Anmärkning.se

Det vi framförallt gillar med Anmärkning.se är att de låter dig låna med väldigt förmånliga räntor trots att du har betalningsanmärkningar. Däremot är det inte deras egna räntor eftersom de är en låneförmedlare. De lån de förmedlar har en nominell ränta mellan 2.95% och 29.05%. Deras effektiva ränta är också mellan 2.95% och 29.05%. De har själva inte heller några dolda avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgift. Vi anser att Anmärkning.se är en bra låneförmedlare för dig om du är efter ett schysst lån trots betalningsanmärkning.

Kundservice, utbetalning och öppettider

Om du vill nå deras kundservice gör du det i sin tur via telefon eller mail under deras öppettider. De är måndag till fredag klockan 08.00 – 20.00 och lördag till söndag klockan 10.00 – 14.00. Du får svar direkt om du ansöker om ett lån men utbetalningen sker efter några arbetsdagar. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.anmärkning.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Anmärkning.se

Recensera Anmärkning.se

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Anmärkning.se

Anmärkning.se

Låneansökan hos Anmärkning.se

Vi har avslutat vårt samarbete med Anmärkning.se och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Anmärkning.se

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta