Advisa

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 18 år
Ränta
2.95% - 29.27%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
3 - 5 bankdagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Advisa

  • ✔️ Ha en inkomst på minst 10 000 kr i månaden
  • ✔️ Inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Advisa är idag en av de största låneförmedlarna med på marknaden. Just nu samarbetar de således med 39 olika långivare. Allt ifrån stora till små banker. De specialiserar sig i sin tur på blancolån och samlingslån från 5000 kr till hela 600 000 kr. Advisa är också ett bra alternativ för dig som vill samla dina lån och hålla bättre koll på din ekonomi. De tillåter även dig att låna med endast en UC och med betalningsanmärkningar.

Privatlån och samlingslån med Advisa

Som tidigare nämnt så är Advisa experter inom privatlån och samlingslån. När du vill ansöka om ett lån från Advisa som du smidigt och enkelt gör med Bank-ID. Så lägger de slutligen upp olika lån från sina 39 banker som de samarbetar med utifrån dina förutsättningar. Advisa jobbar efter metoden att man hellre vill att man tar ett lite större lån som därav har lägre ränta. Hellre än att det är litet och dyrt. Därför kan det hända att det tar ett par dagar innan du får alla dina valmöjligheter. De erbjuder idag blancolån upp till 600 000 kr med endast en UC.

Låna med betalningsanmärkningar

Är du dock ute efter ett omstartslån efter du har haft betalningsanmärkningar så går det hur bra som helst på Advisa. De menar på att hamna i en skuld hos kronofogden är inget att skämmas över. Däremot förtjänar alla att få en ny och färsk start! Därför anser vi att Advisa är en av de schysstare långivarna på marknaden. Deras flexibilitet är något som är väldigt sällsynt på lånemarknaden.

Finansiera din bil

Advisa erbjuder även billån vilket vi tycker är väldigt schysst. Det är många som är ute efter en nyare bil men som inte riktigt har råd just för stunden. Det är därför man kan låna pengar till en bil för att göra upp en avbetalningsplan under längre period. Vi anser att det är i många fall väldigt värt, eftersom de erbjuder så pass konkurrenskraftiga räntor. Så är du ute efter att låna pengar till en bil, då rekommenderar vi Advisa.

Utbetalningar

Som tidigare nämnt så motiverar de på sätt att de erbjuder hellre ett större lån som är billigare. Hellre än ett snabblån som är dyrt. Därför kan det dröja några dagar innan man får ihop alla låneerbjudanden. Det är som sagt värt om man å andra sidan ska ta ett större lån under en längre period.

Öppettider och kundtjänst hos Advisa

En fördel som vi ser hos Advisa är faktumet att de har öppen kundservice varje dag. De har öppet mellan 09:00 – 20:30 varje vardag förutom fredag (09:00 – 17: 00). På helger har de i sin tur öppet mellan 14:00 – 18:00.

Är du dock ute efter mer information kan då gå in på deras hemsida (www.advisa.se)

 

Advisa

 

Vårt omdöme om Advisa

Advisa är helt klart en favorit här på Hittadittlån. De har sedan tidigare etablerat sig själva som en av de största på marknaden. Det bygger på att de därför hjälper dig att hitta hållbart lån som är på större belopp under en längre period. De ger dig även fler möjligheter genom att lista olika lån från sina 39 långivare. Detta är ett bra alternativ om du som sagt är ute efter större lån under längre period. Är du däremot ute efter ett mindre och snabbare lån är Advisa inte rekommenderat.

Fördelar

  • ✅ Ger dig flertal låneerbjudanden
  • ✅ Inga avgifter utöver räntan
  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • ❌ De gör en kreditupplysning via UC

Vanliga frågor om Advisa

Hur många långivare samarbetar Advisa med?
Kan jag ansöka med betalningsanmärkning?
Vad har Advisa fått för omdöme?
Vilka låneformer erbjuder de?